[]

Tek geceliklerle ilgili

Anlayamadığım bir nokta var. Tek gecelik ilişkiye girilen insan illa ki bir şekilde beğenilen insan değil midir? Yani fiziksel olarak dahi beğenilmeyen biriyle sevişilir mi? Yoksa sadece ihtiyaç, öylesine fiziksel aktivite gibi olur mu?
Fikrinizi merak ediyorum ben güzel ya da yakışıklı bulunmayan yani en azından hoşuna gitmeyen biriyle sevişilmez diyorum. Yoksa içi alır mı insanın dokunmayı?



 
alkolün miktarına göre değişir bu sorunun cevabı.


  • devilred  (27.09.16 00:23:46) 
tinder ı kullanan bi kaç erkeği canlı izlersen o motivasyonun neye benzediğini görebilirsin.
ben anlamıyorum nasıl hayvansı bi içgüdü ama sorunu olmayanlar çok.

yaftalayacak değilim, gördükçe alışıyorum. normal demek ki
  • sttc  (27.09.16 00:32:04 ~ 00:32:24) 
cinsel açlıkla ilgili. eğer kişi yeterince açsa damacana bile gözüne seksi gözükebilir.


  • nickini degistiren yazar  (27.09.16 00:35:08) 
Bu iş çok riskli bir iş. Düzenli seks, pek çok açıdan iyidir.

Ara ara duyuruda da açılan cinsel hastalık başlıklarına bakarsan ne demek istediğimi daha net anlarsın. Güvenlik noktasında da sıkıntılar var, yeni tandığın biri evine geliyor veya sen evine gidiyorsun vs. vs.


Tek gecelik ilişkilerden mümkün olduğu kadar kaçının. Sorunuza gelirsek, tek gecelik ilişkinin doğası gereği beğenmeseniz de olabilir.


.
  • kartallar yuksek ucar  (27.09.16 00:35:57) 
Cinsellik de bir ihtiyaç. Alkolle hiç ilgisi yok. İstek olursa bir insan beğenmediği biriyle de birlikte olabilir. Çok büyütmemek lazım böyle şeyleri.


  • dissendium  (27.09.16 00:38:38) 
beğenmediğim insanla da seviştim. pek şaşırtıcı olmadı.

beğendiğim insanla sevişmeye çalışıp hayal kırıklığına uğradığım da oldu. bak bu şaşırtıcıydı. ayak fantazisi olan vs. saçma sapan zevkleri olan insanlar beni irrite ediyor.
  • aydogank  (27.09.16 00:43:41) 
yalnız öyle bir sormuşsun ki sanki böyle bir partide insanlar tombala çekip eş seçiyormuş gibi. :) (gerçi onu da fantezi gereği yapanlar oluyordur muhakkak. eş değiştirme partileri gibi.) tek geceliklerde de birbirini çekiyor işte insanlar bir şekilde. ama kabul etme skalası geniş olabiliyor insanların.


  • matrix  (27.09.16 01:16:21) 
Hiç tek gecelik ilişki yaşamadım ama devamlı bu şekilde ilişkiler yaşayan yakın bir erkek arkadaşımdan ve başka birkaç örnekten erkeklerin güzellik konusuna önem vermediğini biliyorum. Kadınlar önemsiyor olabilir.


  • petekpare  (27.09.16 09:12:05) 
En azindan fiziksel olarak az cok begenilmis olmasi lazim, baska turlu olmaz. Ama gercekten "nefes alsin yeter" mantiginda gidenler var. Inanmazdim ama varmis, gordum.
Kisiye gore degisiyor demek ki. Bana sorsan istemeyecegim biriyle olmaktansa 40 yil iliskiye girmeden yasamayi tercih ederim.

  • stavro  (27.09.16 10:13:40) 
valla erkekleri bilmiyorum ama kadın önüne gelenle yatmaz. hele memleketteki tipleri düşündükçe evlerden ırak.
biraz adama benzemeli tabii.

  • vecihi ile fikret  (27.09.16 10:20:36) 
Libido insana olmadık şeyler yaptırabilir.


  • arnold schwarzeneger  (27.09.16 10:45:04) 
Fiziken beğenmediğim, çekici bulmadığım biriyle katiyyen sevişmem kendime de böyle bi saygısızlık yapmam.


  • chiper  (27.09.16 22:17:31) 
ben fiziksel olarak çok beğenmediğim biriyle sevişmem, cinsel açlıktan kendini duvarlara vuran biriyim. her sevişemeyen damacana skmek veya çirkin bulduğu insanların kucağına atlayacak olsaydı erkeklerin %95'i tecavüzcü olurdu. çok şükür "hoşuma giden biriyle ilişkiye giremiyorum o zaman öşek skeyim" diyecek kadar çıldırmadım henüz ben, öngörülebilir bir süre içerisinde çıldıracağımı da sanmıyorum.

ha kimisi de iki biradan sonra babası gelse sevişiyo, onu ben bilmem. ben fiziksel olarak çok çekici bulmadığım sürece olmuyor yani, istemiyorum. tam olarak "damacana skmek"le aynı seviyede geliyor bana, afaki ve tatsız.
  • der meister  (27.09.16 22:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.