[]

hasta yavru kedi buldum

Koydum kutuya veterinere götürdüm. Bi gözü kapalıydı arasira açıyor.digeri de yarım açık ama akıntı fln var hafif. Kafasında da ısırık yarası gibi bisey olmuş. İşyerinde bikac kişi yaralarına antibiyotik krem surmusler işte.

Neyse veteriner 2 tane iğne vurdu. Bir de neo-kort diye bi iğne yapti. Günde 3 kez fln damlat dedi.

Hayvan şimdi uyuyor deli gibi. Normal herhalde dimi? Kuru mama verdim veteriner olur dedi.

Yarın da yine goturcem belki yine iğne yaparız dedi.

Başka yapılacak bisey var mı?

İyileşince sokağa salmayı dusunuyorum bu arada. Ya isteyen olursa burdan verebilirim. İş gereği şehir dışı yurt dışı gidiyorum zaman zaman. O sebepten, kedi severim ama sahiplenmem zor.

 
Aferin sana. İyileşince ilan açar yuva bulmaya çalışırız, ben de yardım ederim facebook üzerinden.

Uyku normaldir, iğnelerden dolayı sarsılmıştır bir de hastaymış zaten. Neo kort iğne demişsin, damla diyecektin sanırım. Göz-kulak damlası o, ondan düzenli damlat aksatma.

Yemek, su, sıcak yatacak yeri varsa başka yapman gereken bir şey yok. Tuvaleti için kum gerekir bir de.
  • buff  (26.09.16 19:58:16) 
Yalnız şimdi büyük bi koli var onun içinde hayvan. Altında yumuşak bez var. Tuvaletini nereye yapacak bu? Kum fln yok. Kutuya yapsa nasıl olur?


  • nucleon  (26.09.16 20:29:11) 
Kutuya yapmaz ki, kediler temizdir yattığı yere çiş kaka yapmaz rahatsız olur.
Kutuyu dışarı çıkabileceği gibi yan yatır. Başka bir leğenin içerisine gazete kağıdı parçalayıp koy kum alma şansın yoksa şu anda, bugünlük idare eder.

  • buff  (26.09.16 20:46:32) 
Daha küçük bi kutuya gazete parçaları koyup oraya aldım. Orda halleder mi tuvalet isini?

Sonra yine büyük kutuya alicam
  • nucleon  (26.09.16 22:00:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.