[]

Bu İş Görüşmesine Gideyim mi?

Geçen hafta hastalandım bahanesiyle gitmemiştim. Ben temasa geçerim tekrar bir görüşme ayarlamak için demiştim; ama bu gün yine aradılar. Aklımda soru işareti işareti oluşturan noktalar şunlar:

-Firma yurt dışı merkezli. Pek çok ülkede şubeleri var; ama şirket sahipleri Türkiyeli. Sektörel bazı zorunlulukları yerine getir(e)mediklerinden Türkiye'deki ofis gayriresmi anladığım kadarıyla. Türkiye ofisi firmanın web sayfasında bile listelenmemiş.
-Firma sahibi aile adı bolca skandala karışmış bir aile. Kim oldukları anlaşılmasın diye detay vermek istemiyorum. Şirketlerinin içini boşaltmak vb. şeyler yapmışlar. Aile bireylerinin karıştığı daha fena suçlar da var.
-Firma hakkında okuduğum yorumların çoğu olumsuz. Orta düzey yöneticilerden birinden şikayet edilmiş. Bu kişinin tutumu nedeniyle rotasyon fazla gibi. Gerçi linkedin'den gördüğüm kadarıyla 2-3 yıllık çalışanlar da var.
-Metrobüs kullanmam gerekecek işe girersem.
-İş ilanı aylardır yayında.

"Umut kalacağına emek kalsın." deyip gideyim mi görüşmeye yoksa yorulduğuma bile değmez mi?

 
Kafan ne derece agırır bilmem ama ben olsam gitmezdim direk


  • fıytfıyt  (26.09.16 19:24:53) 
böyle alengirli işlere bulaşmayın. dertsz kafada dert sahibi olursunuz.


  • kurnaz  (26.09.16 19:27:48) 
iş işte aranır, görüşmeye git işe girersen de aramaya devam et (eğer maddi ihtiyacın varsa, yoksa paşa gönlün bilir tabii)


  • selam  (26.09.16 19:43:20) 
ben olsam giderim. ama rahat bi şekilde. kendi gözlerinle görmüş olursun ortamlarını bi. güzel de bir maaş isterim. olmayacak gibi git yani. ama git, değişiklik olur. bakarsın sandığın kadar kötü bir şey yoktur ortada.

tabii halihazırda işin varsa, çok da memnuniyetsizliğin yoksa boşver.
  • nathanieltroy  (26.09.16 19:49:11) 
Şaka mısın kaç kaç kaç


  • fragile lady  (26.09.16 20:16:17) 
yurtdışı imkanının olduğunu görünce "git tabii ya deli misin" diye atlayacaktım hemen ama diğer maddeleri görünce bunu demekten vazgeçtim. pek hoş sinyaller almadım ben bu iş yerinden. çok zor bir durumda değilsen önündeki maçlara bak derim.


  • köstebek kurabiye  (26.09.16 20:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.