[]

tüyap'a ulaşım

Ankara'dan Tüyap fuar merkezine gitmem gerekiyor. Atatürk havalimanı dışında, uçakla sabiha gökçen'e veya hızlı trenle pendik'e gelip fuar merkezine ulaşmak çok mu zulüm olur ?

pendik civarından direkt o taraflara metrobüs gidiyor mu veya nereden aktarma yapmam gerek, kaç saat sürer ?

otobüs ile gelsem esenlerden servis vardır herhalde değil mi?

son olarak fuar alanına ulaşımı kolay olan ucuz bir otel tavsiye edebilir misiniz ?

 
Otellere büyükçekmeceye bakabilirsin lokasyon olarak ucuzdur. Pendik civarından metrobüse gitmek için otobüsw binmen gerekir,
Sabiha gökçenden, havalimanı servisleri ile metrobüse ulaşabilirsin ya da iett ile.
Esenlerden beylikdüzüne servis var, tüyapa emin değilim ama en kötü ihtimal, 5 10 dk sürer minibüs ile. Servisler firmadan firmaya değişebilir, teyit almak lazım.

Beylikdüzü derlerse minibüs gerekir, büyükçekmece derlerse tüyapın önünde inersiniz.
  • tum haklari saklidir  (26.09.16 17:12:05) 
atatürk havalimanına in,
oradan metro ile şirinevlere gel,
şirinevlerden beylikdüzüne giden metrobüse bin,
son durak tüyap.
bölgeye yakın ve ucuz oteller avcılar bölgesinde e5 yanyolda bir sürü. internetten araştırarak hepsinden fiyat alabilrsin.
genelde 3 yıldız ve altı oteller var.
tahminimce uygun olur.
ayrıca beylikdüzünde bir sürü günlük kiralık evler vardır ama pislikten uyunur mu bilemem. otobüsle gelsen esenlerden servis vardır. olmadı avcılara gelirsin ordan yine metrobüsle geçersin.
  • seyduna6687  (26.09.16 17:29:32) 
Atatürk havalimanı dışında, uçakla sabiha gökçen'e veya hızlı trenle pendik'e gelip fuar merkezine ulaşmak çok mu zulüm olur ? evet, gerçekten de zulum olur.

pendik civarından direkt o taraflara metrobüs gidiyor mu veya nereden aktarma yapmam gerek, kaç saat sürer ? direkt olarak metrobus yok. direkt olarak hic bir sey yok zaten. mutlaka bir kac aktarma yapmaniz gerek.

otobüs ile gelsem esenlerden servis vardır herhalde değil mi? > otobüs firmasına sormaniz daha iyi olur. beylikduzu esenler'e uzak bir yer sonuçta.

otobüs ile esenler, sonrasinda metro ile yenibosna'ya gelip, oradan minibüslere filan binebilir veya metrobuse geçiş yapabilirsiniz. direkt tuyap'a giden metrobuse binerseniz, tuyap duragina kadar goturur.

www.booking.com
bu otel tuyap'in içinde.

www.booking.com

bu otel de cok yakin.

ayrica, otel disinda, günlük kiralik evleri de düşünebilirsiniz. hemen tuyap'in yaninda bir cok günlük kiralik daire var.
  • for the record  (26.09.16 17:32:21) 
Sabiha'ya gelip iett ile uzuncayir metrobus duragina gidip ordan metrobuse binebilirsiniz.

Ya da ataturke inip metro + metrobus.
  • kuehles blondes  (26.09.16 18:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.