[]

Word iki yana yasla şeysi

Word de iki yana yasla yapınca resimde de görüleceği gibi az kelimeli satırları dağıtıyor. Sevenleri ayırıyor. Bitsin bu ayrılık diyorum.

Kurcaladım ayarları bayağı ama çözemedim. Nasıl olacak bunun normali?

Resim gözükmüyo sanırım: yfrog.com

 
o bozulan satırların sonuna gelip enter ile alt satıra geçmen lazım. yazmadan önce ayarlar isen bozulmazdı, sonradan değiştirirken böyle sıçanzi word.


  • chak 666  (09.12.09 22:38:46 ~ 22:39:21) 
ya da sadece son satırı sola yaslayan bir seçenek olması lazım.

simgesi şu şekilde

---------
---------
---------
---------
----
  • robin crusoe  (09.12.09 22:40:58 ~ 22:41:18) 
@chak evet hakkat düzeliyor o şekilde.

@robin o simgeyi ya da seçeneği bulamaadım. word 2003 bendeki ondan olabilir mi?
  • mabl  (09.12.09 22:52:38) 
hakkaten şimdi baktım ben de bulamadım ama şunu farkettim, ben de word 2003 kullanıyorum ve ben iki yana hizala dediğimde otomatik olarak son satırı sola yaslıyor zaten. sizinki neden farklı çözemedim. ikisi de aynı sürüm olduğuna göre muhtemelen ayarları kurcalayarak düzeltilebilen bir şey, ben biraz daha bakarak olayım da çözersem haber veririm.


  • robin crusoe  (09.12.09 22:59:16) 
Bende bozuk olmasının sebebi sanırım pdf lerden kopyala yapıştır yapılmış olması sanırım. Elle yazarken problem olmuyor.
Elle tek tek düzeltmekten başka çözüm yok mu acaba?

  • mabl  (09.12.09 23:33:43) 
ilk önce notepad'a yapıştırsak sonra word'e alsak


  • lewoxl  (09.12.09 23:48:35) 
Evet notepad ile iki yana yaslama sorunu çözülüyor. Diğer tüm biçimlendirmeler de sıfırlanıyor ama artık birinden birini tercih etcez.


  • mabl  (10.12.09 00:08:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.