[]

jacobs kahve makinası

arkadaşlar hayatımda içtiğim en güzel nescafeydi.kıçıkırık bi cafe de içmiştim gerçi.
haftalar sonra gidip kahveyi neyle nasıl yaptıklarını sorduğumda jacobs kahve makinası kullandıkları ve makinanın 4000 euro olduğunu söylediler.
şoka girdim..
ben o kahve tadını evimdede istiyorum arkadaş.
internette arattım jacobs kahve makinası diye,çok az bilgi var.
bunu bilen duyan varsa beri gelsin..
bide halis mulis nescafe tadını şöylede yaratırsın arkadaşım diyenleri cevaba bekliyorum.
öyle üçü biraradanın çakma tadından söz etmiyorum buarada.sallama çay gibi oluyor o.

 
jacobsun o makine için satılan büyük pakette kahveleri var belki onlardan alıp aynı lezzeti tutturabilirsiniz. tabi onu nerden bulursunuz bilemiycem.


  • lemmiwinks  (09.12.09 22:13:02) 
eve normal bir kahve makinası al 200 lira filan
jacobsun yeşil paketli filtre kahvelerinden al.
makinada demle.
yüzde 99 aynı tadı yakalarsın. biz en azından öyle yapıyoruz ev arkadaşımla.
bence olay filtre kahvelerinin şahane olmasında makinada değildir.
  • 1l0l1l1l0l0l1l1l0l0l0l1l1l0l1l1l1  (09.12.09 23:15:02) 
1- Kahveye nescafe demeyi bırakın. Nescafe uyduruk bir kahve markasıdır.
2- Kalitelicesinden bir french press (20-25 kaat) + bir kahve değirmeni (internette 35 kaat, eminönünden 22ye aldım geçen) + bütçenize göre çekirdek kahve (starbucks 13e satar 250 gramını, tchibo 6-7ye, baristasepeti.com kargoyla 20ye) alırsanız çok değişik lezetlere kavuşabilirsiniz.

  • plainwalker  (10.12.09 00:07:50) 
www.redcoon.nl

oyle cok kahveden falan anlamam, anca finallerde sabahlarken icerdim.
bu makinelere cok rastliyorum hem sagda solda hem de satis amaciyla marketlerde. belki aradiginiz biseyler vardir.soldaki menuden bir alt bir ust yaparsaniz daha ucuzlari da cikiyor.
  • iyilik yap pitbull  (10.12.09 01:12:33) 
Arkadaslarin dedigi gibi hazir kahve olayindan uzaklasin. Bunun yerine French Press ile baslayip Moka Pot, ve sonrasinda makinaya gecis yapabilirsiniz. Hepsinin tadi ayri olacaktir. Sonra, sevdiginiz kahve aromasini vs. belirlersiniz...

Bu arada makina almadan once (gittiginiz yerlerde veya) arkadaslarda filan varsa, onlarinkinden biraz bilgi ve karsilastirma yapabilirsiniz. FP ve MP omur boyu (oha!) kullanilacak seyler, o yuzden iyisini alirsiniz hem o kadar da aman aman pahali degil!

[ Not: Kahve sevmiyorum! ]
  • ucan sincap  (10.12.09 07:29:07) 
French Press alın öncelikle ve aromalı güzel bir kahve. Schlotzsky's, güzel bir cafe olmanın yanında, çekirdek veya çekilmiş, pek çok güzel kahveyi satın alabileceğiniz bir yer aynı zamanda.


  • july14  (10.12.09 16:34:24 ~ 20.04.11 21:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.