[]

tülün/perdenin metresi kaç lira?

standart bir perdecide mefruşatçıda ne kadardır? koyu, içeriyi çok göstermeyen 3'e 2.5 bi tül almayı düşünüyorum.




 
15 liradan falan başlıyor.


  • buff  (26.09.16 11:37:46) 
www.englishhome.com.tr

bu tarz bi şeyin bana mefruşatçı maliyeti 70 lira civarı mı olacak yani? english homedan falan alırım o zaman. gerçi bunların kornişe takılacak halkaları var mı? bi de perdeciye halka mı taktırıcam?
  • rajaz  (26.09.16 11:49:54) 
Tülün bir de pilesi oluyor 2, 2.5 ya da 3 ölçü pile. Bu pile seçeneklerine göre de misal camın 2 metre, 2.5 pileyle tül diktireceksen 5 metre kumaş gidiyor. Yani 70 değil en az bi 100 lirayı gözden çıkarman lazım.

O english home'dakilerin halkası yok, alıp takman lazım, kendin takarsın. Ama bu pile işini hesaba kat. Linkte attığın tülün bütün bir eni 280. Yani pencereye çarşaf germişsin gibi olur takınca, dökümlü durmaz.
  • buff  (26.09.16 12:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.