[]

Sevgililerinizin aileleri

ne karşı nasıl hissediyor, onlarla ilgili neler düşünüyorsunuz?

(Mesajla da cevaplayabilirsiniz daha özgür olabilecekseniz.)


 
hiç hoşlanmıyorum. görüşmek, muhatap olma durumunda kalmak istemiyorum. sevgilimin bile görüşmesini istemiyorum. ama yapacak bir şey yok.

ilişkimiz hakkında fikir beyan ettiklerini duyduğumda çıldırıyorum. bu hakkı kendilerinde nasıl gördüklerini anlayamıyorum. benimle ilgili sevgilime sorular sormalarından nefret ediyorum.

tüm bunlara rağmen kendilerine herhangi bir saygısızlıkta bulunmuyorum.

yazdıklarımda samimiyim.
  • mahone  (25.09.16 23:13:14) 
İlişkiniz üzerinde herhangi bir etkileri oluyor mu peki? Ya da sevgilinizin ailesiyle olan ilişkisi, bağı sizin ilişkinize etki ediyor mu?


  • djarwi  (25.09.16 23:18:05) 
daha bugün erkek arkadaşımın annesiyleydim, birkaç gündür evsiz olduğum için onlarda kalıyordum, yani sessiz sakin birisi üç aydır ara ara evlerine gidip kalıyorum mecburen, artık kendi evim var kalmam. uzun süre de görmem. bi yamuğunu görmedim, herhangi bi şekilde laf soktuğunu hissetmedim, aksi halde bilenirdim :dd babasını hiç görmedim, anne baba ayrı. ablası da benim kafadan, dövmeli kırmızı kafa bi şey, acayip sevdim. zaten adamın ailesiyle tanıştırdığı ilk kız arkadaşıyım ondan el üstünde tutuluyorum galiba biraz.

ha bu arada kimseyle yüz göz olma gibi dertlerim yok. 10 sene görmesem "aa sevgilimin annesi, kardeşi vardı" demem.
  • nice tnetennba  (25.09.16 23:22:43) 
mahone +1

sevmiyorum. çok antipatik olduklarını düşünüyorum ama bu konu hakkında herhangi bir şey dile getirmiyorum.
  • köstebek kurabiye  (25.09.16 23:27:30 ~ 26.09.16 00:05:02) 
annesiyle annem arasında benzerlikler olduğu için kötü bir şey düşünmüyorum. hakkımda soru sormasına da kızmıyorum. ne bileyim. hatta sevgilimin ailesiyle olan olumlu ilişkisi beni memnun ediyor.


  • ruhen hastayim ben  (25.09.16 23:37:03) 
Anne babada sevgilinin ağız burun şeklini gördüğümde sevgiliden soğuyorum, daha da öpesim gelmiyor kayınbabamı öpmekten zevk alacak olsam kızına değil ona teklif ederdim gibi şeyler.


  • kargn  (25.09.16 23:55:17) 
ben gayet seviyorum. anne, baba ve bütün kardeşlerini. bana karşı tutumlarından onların da beni sevdiğini görüyorum. sık sık görüşmüyoruz anne babayla ama özellikle ablası ve eniştesiyle çok samimiyim. bana da bir abi/abla gibi davranıyorlar. başım sıkıştığında, canım sıkıldığında bir kapım daha var diye düşünüyorum.
ilişkiyi de olumlu etkiliyor bu tabi. iki tarafı da idare etmek, tercih yapmak zorunda kalmıyor, bölünmüyor sevgilim.

  • dijalli  (26.09.16 00:01:16) 
Ben kendi akrabalarımdan çok daha fazla seviyorum ne yalan söyleyeyim. Sıcak insanlar, bana bayılıyorlar. Özellikle annesi, abisiyle falan vakit geçirmekten inanılmaz zevk alıyorum. Kafamiz uyuşuyor, eğleniyoruz çok. Hatta sevgilimi zorla götürüyorum "anana gidelim, abine gidelim" diye. İlerde işler daha da ciddiye binince ne olur bilemem; düşüncelerim değişir mi, onların tavrı değişir mi vs. Umarım değişmez. Ki ben insan sevmem pek, soğuk nevaleyimdir, "ne kadar az insan, o kadar huzur" havasında biriyim.

Bu arada daha öncekilerin ailesi için tam da normalde olduğum gibi soguktum, sevmezdim hiç. Bu kadar aile içine de girmemiştim, biraz da benden kaynaklı sebeplerle. Bunları seviyorum ama.
  • piremses  (26.09.16 00:11:02) 
Ben çekindiğim için tanışma işini mümkün olduğunca geciktirmeye çalışsam da; annesi gerçekten dünya tatlısı bir insan. Sürekli bana hediye, reçel filan yolluyor. Çok modern bir kadın ve erkek arkadaşım ile neredeyse yılın her günü aynı evde yaşamamıza rağmen tipik Türk aileleri gibi laf söz etmiyor. Benim ailem olsa laf ederdi mesela, ama cidden çok saygılı ve modern bir kadın olduğu için henüz tanışmamış olsam da sempati besliyorum :D


  • neferkitty  (26.09.16 00:13:09 ~ 00:27:37) 
Ben evden çalışıyorum arkadaşlar. 2 ülkede 1'er personelim ve düzenli kullandıkları sanal ofisler var ama Türkiye'de ofisim yok. İhtiyacım da yok. Toplantılar için kendi yerim gibi kullandığım ajans sahibi bir arkadaşın ofisi var o kadar.

Dolayısıyla tüm gün evdeyim genelde. 9-19 arası çalışıyorum. (Şimdi okul da başlayacak aksayacak biraz)

Eski sevgilim yan komşumdu, köpeği vardı. Yani yan siteden komşum. Annesi bizim birlikte olduğumuzu bilmiyordu. Biz de haberleşip beraber çıkıyorduk dışarı.

İki hafta önce annesi bizi eve gelirken görmüş pencereden ve kıza "Bak öyle sabah akşam köpek gezdiren adamdan hayır gelmez kimseye" demiş. Kız da savunmamış. Çok konuşmayayım şimdi biraz da bu tarz şeyler arttırdı tansiyonu ayrılmada falan.

Ben öyle pek iyi şeyler düşünemiyorum nedense bilmiyorum ben iyi ve dürüst biri olduğumu düşünüyorum ama bunlar bende bir bokluk arayıp duruyorlar ben de sinirleniyorum ve sağlam temelli bir ilişki kuramıyorum aileleriyle hiçbir zaman. Benim annem kardeşim babam öyle değildir mesela samimi insanlardır kötü laf etmezler hiçbir zaman. O yüzden garip geliyor belki de.
Neyse.
  • chiper  (26.09.16 00:22:55) 
Çok iyiyiz. Çok güzeller. Ben bayılıyorum. Onlar da beni çok seviyor.

Babasıyla karşılıklı rakı içmişliğimiz bile var. Kardeşi, sevgilim yanımda değilken ve ben evde kafayı yiyorken çok ilgilenmişti ölsem unutmam. Kardeşinin eşini kız kardeşim gibi görüyorum. O kadar tatlı. Her gün konuşuruz mutlaka. Annesi desem öyle.

Hayata karşı umudumu güçlü tutan bir aile. Hala böyle güzel kalpli insanların olduğunu bilmek ve hayatımda bir şekilde yer bulmuş olmaları beni çok iyi hissettiriyor.

Açık konılmak gerekirse onları tanıdıktan sonra erkek arkadaşıma olan sevgim ve saygım biraz daha arttı diyebilirim.

Keşke herkes öyle olsa...
  • makarnacanavari  (26.09.16 01:03:27) 
Seviyorum, onlar da beni seviyor ama biraz çekingenlik var tabi yine de. Kendi ailen gibi olmuyor.


  • petekpare  (26.09.16 13:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.