[]

Arabayla ilgili sorular

Simdideb tesekkur.

1: peugeot 2008 dizel otomatik allure dusunuyoruz. Su an liste fiyati 83000. Sizce fiyati muadillerine gore nasil.

2: sizce araba nasil. Hem kendi basina, hem de muadillerine kiyasla.

3: aralik ayinda fiyatlar duser mi cidden. Ne kadar iner sizce bu. Nasil yapmak lazim indirim vs.

4: 50 direk verip 30 kredi ceksek mesela. 0 faizle arabaya kredi veriyolar gibi bi durum var mi. Oyle duyduk da. Nasil olur.

5: onerir misiniz. Cok mu bu para bu arabaya. Sahsi fikrinzi nedir.

6: honda civic ies, full, 2000 model araba kaca satilir. İlk sahibi, agir hasarsiz.

7: peugeot 2008 de sag kol dayama seysi yokmus. İnternette cok olumsuz yorum var bunla ilgili. Ama orjinal taktiriliyor diyen de var. Bilen var mi. Bizim kopegimiz oradan yolu izler de. Olmazsa olmaz bizim icin.

 
2017 de elde kalan 0 2016ları kovala. 0 arabayı 15 belki 20 bin ucuza alabilirsin. eğer acil ihtiyacın yoksa acele etme.


  • ergenpezeveng  (25.09.16 22:38:00) 
Pejo marka hiç bir otomobil bence 83 bin lira etmez. Doksan bin lira verip kol dayaması dahi olmayan bir araba almak gerçekten üzücü.


  • roket adam  (25.09.16 22:51:48) 
63'e dizel 308 var 0 km. Bulabilirseniz bence şu an en mantıklı araç. 2008'e şahsen o parayı kesinlikle vermezdim.


  • soft  (25.09.16 23:14:27) 
Bi de 3008e baksana. Iç hacim olarak baya fark var.

Bir de Citroen c4 cactus bak bence. Kol dayama olayı gayet güzel.
  • babilbaligi  (26.09.16 04:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.