[]

beyin sapında pıhtı sağ yüzde kolda ve ayakta güçsüzlük

Merhaba,

Babam gecen cuma günü akut iskemik atak (pıhtı atması) gecirdi. Pıhtının kucuk oldugunu, beyin sapında yer aldıgını, ilk uc gunun tehlikeli oldugunu birhafta yogun bakımda kalması gerektigini ogrendik.

Babamda su anda konusurken sağ yuz tarafını fazla kullanamama, sağ kolda karıncalanma ve gucsuzluk, sağ bacakta refleksif bir atma hareketi var.

Duyuru doktorlarına ve tecrübeli kisilere soruyorum, tamamen iyilesebilir mi bu durum? bana soylenen ıyılesebılecegi.. Ve nelere dıkkat etmeliyiz? en iyi hastane bu konuda hangisidr?

Gencler.. sarılın babanıza ne kadar kotu olsada aranız...Onu o halde gorunce insan kötü oluyor cunku...

 
cok gecmis olsun. medical park goztepede turker kilic var dunyaca unlu doktordur. sozlukte de yazmis herkes. kendisinden randevu alabilirsiniz


  • oscar  (25.09.16 21:57:01) 
acibademde de necmettin pamir var ayrica


  • oscar  (25.09.16 21:58:11) 
Öncelikle geçmiş olsun. Bundan sonraki süreçte iyi bir Nöroloji doktoru ve fizyoterapi gerekiyor. Ne kadar düzeleceği biraz sizin dikkat etmenize ve tedaviye uyuma bağlı. Tamamen düzelme şansı da var yani.


  • mavifil  (25.09.16 22:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.