[]

cv oluşturma ve ilgili kişiye mail atma ile ilgili

kariyer.net üzerinden oluşturulan cv'nin her sayfasının sağ üstünde işte kariyer.net logosu var. bu cv'yi kariyer.net'ten bağımsız, ilgilendiğiniz pozisyonla ilgili bir kişiye göndermek abes olur mu? europass var onu beğenmedim ve onda da yazıyor zaten benzer şeyler.

ayrıca profesyonel değil de arkadaşın amcası minvalinde bir bağlantı olan bir kişiyle, o kişinin yönetici olduğu bir bölümdeki bir pozisyon için nasıl iletişime geçmek gerekir. yani ilk mail/mesaj atılacağı zaman doğrudan cv ile birlikte, şöyle bir pozisyon varmış ilgileniyorum yardımcı olöa iansınız var mı, cv'm de ekte mi demek lazım yoksa böyle bir pozisyon varmış cv'mi göndereyim mi size filan mı demek lazım? aynı zamanda bununla ilgili bir ilan kariyer.net'te var ordan da başvurmak lazım herhalde di mi?


 
  • zlipknot  (25.09.16 21:06:11) 
İnternette bir sürü cv örneği var, biraz vakit harcamayla word ile güzel bir tane hazırlayabilirsiniz. Sonra pdf olarak kaydedip gönderebilirsiniz. Hazır cv siteleri benim hoşuma gitmiyor. Çok basma kalıp oluyorlar.

Onun dışında, bildiğim kadarı ile işler şöyle yürüyor. Arkadaşınız amcasına sizden bahseder, siz de, merhaba ben xx in arkadaşıyım şu pozisyon için boşluk varmış ilgileniyorum gibi bir şey söylersiniz. O da cv yi insan kaynaklarına iletir. daha sonrası ik ile olan görüşmeler.
  • hey sen ordaki  (25.09.16 21:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.