[]

Bursa'da Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi Yok mu? (devlet)

ya gençler mhrs ye girdim. sadece 1 hastane görünüyor ve ne bir doktor ne bir klinik görünüyor. randevu alabmıyorum. acaba, önce genel diş mi alınması gerekiyor ki atıyorum 20'lik çekimine karar veren bir doktor, kendi bilgisayarıyla bize diş cerrahı randevusu alıyor olsun? doğru cevap buysa önerdiğiniz bir hastane, doktor var mı?


ayrıca marmara diş fakültesi gibi kendi sitesinden randevu alınan bi bursa hastanesi var mı?

 
hocam diş cerrahı ben devletin ağız ve diş sağlığı merkezlerinde görmedim, kendim zaten 1 kere onlar yüzünden cerrahlık oldum, daha da gitmedim fakat arkadaşlarım falanda sürekli özele gittiler ve diş cerrahisi ufak bi yerdeyseniz oldukça sıkıntı, çünkü çok azlar, çorluya bile haftada 1 gün geliyor mesela diş cerrahı.


  • killerbee  (25.09.16 17:43:38) 
bursa.adsh.saglik.gov.tr buradan da denediniz mi ? eğer buradan da alamıyorsanız cerraha, önce normsl doktora randevu alacaksınız, o sizi cerraha sevk edecek. istda da mhrs den uzman doktora rsndevu vermiyor ama diş sağlığı merkezinin kendi sitesinden alabiliyorsunuz uzmana


  • oscar  (25.09.16 17:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.