[]

face'de

facebookta resimlerimi arkadaşım olmayanlara da nasıl gösterebilirim?




 
direkt resimlerin olduğu albümün linkini atabilirsin.olmazsa tek tek resimlerin linkini atsan her türlü görürler.


  • kenevolution  (09.12.09 18:05:44) 
bahsettiğin soru gizlilikse www.facebook.com buradan ayar yapabilirsin.


  • sanal uyku  (09.12.09 18:45:02) 
gizliliğe giriyorum ama neye tıklayacağımı bilmiyorum. denedim bikaç türlü 'herkes' yaptım başka profilden girdim yine olmadı. gruplarımın ve resimlerimin görülmesini istiyorum başkaları tarafından. tam olarak ne yapacağımı bilen varsa yazsın.


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (09.12.09 20:44:07) 
gizlilik-arama kısmında herkesi işaretle ve bunu kaydet..
sonra gizlilik-profil kısmındaki seçenekleri düzenle.. profilinin istediğin kadarını gösterebilirsin bu ayarlar sayesinde..
etiketlendiğin fotoğraflar seçeneğinin altında zaten ayrıca Fotoğraf Albümünün Gizlilik Ayarlarını Düzenle diye bi seçenek de var.. istediklerini seç ve kaydet bu kadar..
  • chatrefhill  (09.12.09 22:55:07) 
@chatrefhill evet ama albüm linki attığında diyor senin dediğini.sadece resmin linkini atarsan görünüyor.


  • kenevolution  (10.12.09 09:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.