[]

UPS'in nasil bir calisma sistemi var?

06/07/2016 tarihinde UK'den bana bir hediye canta gonderildi.
12/07/2016 tarihinde Yesilkoy'e, ayni gunun aksam saatinde de Bursa'ya ulasmis bu canta.
12/07/2016 aksam uzeri "apartman numarasi yanlis" diye girilen bir sebeple Bursa Hub'a geri gonderilmis.
13/07/2016 tarihinde "alici tasinmis" diye bir not girilmis ve Bursa Hub'a geri gonderilmis tekrar.
25/07/2016 tarihinde de Istanbul'a gonderildigi yaziyor. Ama nereye gonderildigi konusunda bir bilgi yok.

Takip numarasi daha bugun (23/09/2016) elime gecti, ben de kac ay oldu nerede bu canta diye hayiflaniyorken olay UPS'in bok yemesiymis meger. Neyse bu aksam adamlari aradim, paket Istanbul'da fakat nerede oldugunu goremiyoruz, geri gonderilmis olabilir ama bir bilgi de yok gibi bir cevap verdiler bana. Paketin akibetinin ne oldugunu kendileri de bilmiyorlar. 2 aydir tum bilgilerim olmasina ragmen ne aradilar, ne mail attilar. Cantanin uzerine mi yatmaya calisiyorlar? Yapabilecegim bir sey var mi?

 
tr deki tüm aktarma merkezlerini görmüş biri olarak, kasıtlı bişey yaptıklarını sanmıyorum. gerçekten o kaosta kaybolmuştur. aramaya devam et, sık sık ara. hangi noktada görünüyorsa orasının aktarma merkezine gidip yetkili biriyle görüşmek istediğini söyle. her noktada operasyon müdürü bulunur. sanmıyorum zaman ayıracaklarını ama zorla yani. oluruna bırakırsan o kesin kaybolur. işin kötüsü sistemde görünmüyorsa hiçkimse yerini bilmiyor demektir.

bol şans
  • sttc  (23.09.16 23:11:04) 
Hayatimda boyle sacma birsey ile karsilasmadim, bu adamlarin yaptigini o sayip sovdugumuz kargo sirketleri yapmadi ya


  • bollocks44  (23.09.16 23:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.