[]

netflix hk.

kısa ve öz birkaç sorum olacak, evet konumuz netflix.

müşteri hizmetlerinin (ki bir kişi bakıyor her bağlanıldığında) epey bir bilgi eksiği mevcut, şu şekilde olması lazım alla alla, gibi bir yanıt silsilesi sonrası duyuruya sormayı uygun gördüm.

1. macbook için uygulama bulamadım, bu adamlar win için uygulama yapıp macos için yapmamış öyle mi?

2. mecbur web üzerinden izleyeceğiz diyerek açtım safari ve chrome'u (silverlight son sürüm mevcut), hiç de öyle super hd gibi bir görüntüyle karşılaşmadım. dahası, ilk buffer saniyelerinde görüntü 480p dahi değilken ufak ufak düzeltse de kendini, 720p'de kalıyor, retina ekrandan sezebildiğim bu, zira kenarda köşede ne kalite çözünürlükte yayın izlediğimizi gösteren bir ibare göremedim. bu yayın kalitesini yükseltme imkanımız var mı?

3. yayın kalitesine istinaden; house of cards, stranger things ve luther denedim. farklı bir dizi ya da film dene şunda kalite daha iyi derseniz deneyeyim.

bu şekilde para mara verecek bir sebep bulamadım ben bu naneye.

şimdiden teşekkürler, okudukça tickler gelecek.

 
1. evet oyle.
2. goruntu kalitesi internet hiziniza gore degisiklik gosterir.

ben uyeligimi iptal ettim. icerik gercekten cok kisitli.
  • hopeless  (23.09.16 21:22:58) 
@hopeless 50mbit fiber internet var. teşekkür ederim.

@jimmy teşekkürler, chrome'a kurdum bitrate max. açıyor çoğunu. yalnız ilginç olan, narcos ile luther aynı bitrate olmasına rağmen görüntü kalitesinde büyük fark var narcos lehine. ya extension hikayeden ayar çekiyor ya da rate yüksek verilse dahi o görüntünün ham hali netflix'te zaten düşük kalitede. örn. luther.
  • naelektrisan  (23.09.16 22:04:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.