[]

Spotçu 'dan oyun almak ?

Ps4 kullanıcıları için soruyorum, spootçu ile mağazadan slmak arasaındaki fark nedir, fiyatlar neden bu kadar fark ediyor ?




 
Hiç bir farkı yok. Keriz gibi 250 tl verdiğin ps4 oyunu, bu spotçularda 100 120 tl arasındadır, üstelik muhabbeti ilerletirsen oyun takası yapar, gelen giden oyunlardan haberdar olur, üstüne indirim bile alırsın bu yerlerden.

Farkı da, güzelim vergilerimizin,yurtdışından bize geldiği anda bu oyunların üzerine binmesi, distribütör karı mağaza karı vs. dir.

Spotçular da yurtdışından aynı orjinal oyunları alıp fiyatının üzerine kendi karlarını koyup satıyorlar. Arada da aynı oyun, aynı orjinallik, biri 250 tl gibi fahiş fiyatken, diğeri 120 tl gibi bir fiyat oluyor. Sen seç.

Edit : Burdakiler türkçe geliyor ama diye bir soru sorduğunu varsayarak şunu da ekleyeyim, türkçe paket ya da oyunun güncellemeleri olursa internet üzerinden iniyor. Tüm dünyada böyle, fark yok.
  • ardolf rendall  (23.09.16 15:05:31 ~ 15:07:17) 
Peki bu insanların mağazaları da var sonuçta. Onlarda vergi vs gbi şeyler olmuyomu ?

Mazur görün ilk kez spotçudan alacağım bilgi almak için soruyorum bilenlerden.

Öneri varsa alırım.
  • czn  (23.09.16 16:54:14) 
Magazalari var, vergilerini de veriyorlar. Yurtdisi sitelerindeki oyun fiyatlarina bakarsan anlarsin. Ben istedigim bazi oyunları yurtdisindan kargoyla getirdiyordum. Sonra Istanbul Sirkeci de bir iki yer buldum. Bosu bosuna 20 gun kargoyu beklemektense ayni fiyatlara buralardan aliyorum yillardir. Tavsiye ederim.


  • ardolf rendall  (25.09.16 23:18:06) 
teşekkürler. Araba yarışı için önerin var mıdır peki ?


  • czn  (11.10.16 14:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.