[]

çok yorgun hissediyorum

sabah kalkıyorum her şey çok güzel. öğlene kadar pilim bitiyor, çok mutsuz hissetmeye başlıyorum. yeme ve uyku düzenimi, sporu hayatımda dengelemeye çalışıyorum ama bu mutsuzluk, yorgunluk hissi geçmiyor. işsizim, öğrenciyim.

neye ihtiyacım var? nasıl mutlu, dolu dolu bir gün geçirebileceğim?


 
B12 vitamini eksikliği halsizliğe neden olabiliyor. Demir eksikliği de olabilir. Dahiliyeye gidebilirsiniz. Uykunuzu alacak kadar uyuyun her zaman.


  • dissendium  (23.09.16 14:36:46) 
yeni tahlil yaptırdım, b12im iyi.


  • pinkpeony  (23.09.16 14:45:01) 
Allaha sığın ve ona dua et.
şaka bir yana; sporu hayatına hemen dahil et,
gece geç yatmayın, sabah geç kalkmayın.
alkol tüketiyorsan azalt, sigara içiyorsan bırak.
  • seyduna6687  (23.09.16 14:47:09) 
Kullandığın yatak, odanın havalandırması ve nemi gibi şeyler de etkiler.


  • Adramelekhh  (23.09.16 15:17:25) 
Öncelikle şunu söyliyeyim solunum yollarını kontrol ettir,burnunda et kemik kıkırdak türevi birşey var ise bunlar uykuyu ve dinç olmayı acayip engelliyor.Ek olarak dönemsel depresyon belirtileri bunlar,aynı sorunlardan ben de müzdariptim,bir uzmana danışman ve yardım alman da çare olabilir.Geçmiş olsun.


  • tuzruhu  (23.09.16 15:23:15) 
en az sekiz saat uyu, proteinini sebzeni salatani ye, kardiyoyu abartma, strength training e biraz daha aban. kafa rahatligi icin de sevidigin insanlarla bir iki tek atmak, dertlesmek gulmek eglenmek en guzeli. kafa dagitan romanlar da super oluyor. kendini unutuyorsun, baska zman mekan ucup gidiyorsun.


  • mavicorap  (23.09.16 16:27:08) 
Beslenme ve uyku


  • f_d  (23.09.16 17:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.