[]

Devir ilanı nerelere koyulur? Nasıl duyurulur?

Merhaba,

Ankara'daki işletmemi devretmek istiyorum, aşağıdaki devir ilanını Sahibinden'e koydum, eksiduyuru'ya da yazmistim.

Devir ilanını başka nereye koyabilirim? İlgili kişilere ulaşabilmem için önerebileceğiniz web siteleri ya da diğer kanallar nelerdir?


------------------------------------------------------------

Ankara Bahçelievler 7. Cadde üzerinde bulunan kaçış oyunumuzu Istanbul'a taşındığımız için tüm müşteri datası ve isim hakkıyla birlikte devredeceğiz.

1,5 senedir aktif faaliyetteki ve Ankara'nın en beğenilen kaçış oyunlarından biri olan oyunumuz eski müşterilerin tekrar oynayabilmesi için kurban bayramı tatilinde tamamen yenilenmiştir (yeni dekor, yeni bulmacalar, elektronik kilitler ve mekanizmalar). Bugüne kadar oynamış olan 1500'den fazla grubun datası bulunmaktadır. Ayrıca, oyunumuz için indirim talep etmiş ve Ankara'da kaçış oyunlarına giden 11.000 kişinin de datası mevcuttur.

Müşterisi hazır ve kazancı yüksek olan bu fırsat için detaylı bilgi almak isterseniz telefonda detayları paylaşabilirim.


Notlar;

1. Ev direkt 7. Cadde'ye bakmaktadır, biz henüz tabela koyma gereği duymadık ama tabela değeri yüksektir.

2. Oyunumuzda 1 oda yaşam alanı olarak bırakılmış ve oyuna dahil edilmemiştir. Odada çalışma masası, kutuphane, cekyat ve tv bulunmaktadır. Yani isteyen 1 kişi aynı zamanda evde yaşayabilir.

3. Yeni oyunumuz korku/gerilim tarzında hazırlanmıştır ancak istenirse korku unsuru olmayan bir kaçış evi olarak da oynatılabilir. Dekoru ve bulmacaları buna uygundur.

 
Baya popüler bu kaçış evleri bu ara, başına eleman koyup uzaktan idare edemiyo musun?


  • nick konusunda kararsizim  (23.09.16 17:36:08) 
1 yıldır öyle idare ediyorum zaten ama uzaktan eleman çalıştırmak çok zor. canıma tak etti. biraz da nakite sıkıştım, devredeyim kafam rahat etsin istiyorum.


  • lordoz  (23.09.16 21:45:24) 
sanırım şu an duran elemanı da gönderme vakti geldi. bir an önce devretmem lazım burayı arkadaşlar artık uğraşamıyorum, delirtecekler beni.

bi el atsanız? önerileriniz neler?
  • lordoz  (27.09.16 09:57:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.