[]

sinir bozucu izleyiciler

araba parkederken mesela durup bakan tipler ha çarptı ha çarpacak modunda izleyenler bir benim mi sinirimi bozuyor ota boka sinirlenen bir sinir hastası mıyım acaba ?
sinir oluyorum arkadaş bu tiplere kadın, erkek farketmiyor kimi kadın çocuguyla durup izliyor acaba parkedebilcek miyim diye ? ben bunu kadın şöfor olmama bağlıyorum ve iyice delleniyorum. 6 senedir her gün 100 km araba kullanıyorum o bakan ayılardan daha fazla trafiğe çıkmışlığım var ama nedir kadınım ya ondan öküz gibi bakma hakkına sahipler.
ay sinir oldum
saygılar

 
Park ederken biri bakınca geriliyorsan demek ki sen de araç sürüşüne çok güvenmiyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (23.09.16 11:39:25) 
@arnold schwarzeneger nerede geriliyorum demişim ?


  • Esinsin  (23.09.16 11:41:14) 
zaten bu ülkede trafik adamı psikolojik olarak bitiriyor belki takıntı da olmuş olabilir.. beklemeye tahammülü yok kimsenin!


  • redeath  (23.09.16 11:44:55) 
bana da denk geliyor izleyiciler. eğer rahat park edebileceğim bir yerse hiç istifimi bozmadan temiz temiz park ediyorum. biraz daha zorlanacağım bir alansa etrafta izleyen dayılara "bari yardım edin" diyorum. "gel, gel" diyorlar :) avantaja çeviriyorum.


  • ofelia  (23.09.16 11:46:55) 
arnold+1. parkını geliştirmen gerekli olabilir. zaten iyi park eden kadın pek görmedim :) tabi ki ben hariç :B tshaha diye güler geçerim bana denk gelse öyle biri..bu arada bi kadın olarak kadınların şu zenci psikolojisinin sıktığını söylemeliyim :/


  • cosmicgadin  (23.09.16 11:52:33 ~ 11:53:17) 
düzgün park edebiliyor musunuz yoksa normalden uzun mu sürüyor? eğer park konusunda çok becerikli değilseniz mevzu cinsiyetiniz değil becerikli olmamanız kanımca. absürt manevralar yapan (kadın ya da erkek) biriyle karşılaşırsam ben de izliyorum açıkçası, yalan yok. arkadan yaya, çocuk geçebilir. birini uyarmak gerekebilir. ayrıca eğlenceli.


  • zgrydn  (23.09.16 11:56:56) 
Sen de arabayı park et, sonra vur kapını git :) Şaka bir tarafa o bizim millette hastalık, bana da sürekli park ederken gel gel yapanlar denk geliyor gül geç napabilirsin.


  • elikası  (23.09.16 12:36:38) 
takilma ya, birini oyun oynarken izlemek gibi.

ayrica dun bir cipin donus yapmasini seyrederken baska bir arabaya nasil surtturdugunu ve cekip gittigini gordum. bakmasam nasil plakayi alip ispikleyecektim cizilen arabaya?
  • jimicik  (23.09.16 12:43:06) 
Ben hiç böyle bir duruma maruz kalmadım ama park edemeyen adamı izlemeyi severim. Hatta Snap bile çekiyorum bazen eğlenceli oluyor :) bana da senin park ta biraz Problem var gibi geldi


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.09.16 12:57:55) 
Arnold +3

Aksi halde "they see me rollin they hatin" modunda olman gerekirdi.
  • la rana  (23.09.16 13:02:17) 
"@arnold schwarzeneger nerede geriliyorum demişim ?"

ben vereyim cevabı.

"geriliyorum" kelimesini kullanmak şart değil, en başta başlıkta demişin "sinir bozucu izleyiciler" diye.

"sinirimi bozuyor, sinir oluyorum, iyice delleniyorum, ay sinir oldum"

daha nerede diyeceksin geriliyorum diye işte, bas bas bağırıyor duyuru.

sinir oluyorsan sen de araç sürüşüne çok güvenmiyorsun +1.

ben erkeğim park ederken izleyen var mı yok mu diye farkında bile değilim. arabayı çoğunlukla eşim kullanır, o park ederken de fark etmedim hiç izleyen. eşim de hiç fark edip şu herif de durdu izliyo yav falan demedi. demek ki o da fark etmiyor.
  • kibritsuyu  (23.09.16 14:06:28 ~ 14:09:28) 
Bence, zamanında insanlara gözünü dikip bakmanın ayıp olduğu öğretilmediği için bakıyorlar.

Ben iş yaparken dikilip bakıyorlar, konferans tercümanıyım, işim gereği bir camdan kabin içinde çalışıyorum, adam/kadın, konferansı izlemiyor, maymun seyreder gibi, ağzı açık kabini izliyor, ya da işi abartıp, cebinden telefon çıkarıp kameraya çekiyor--ve bilemiyorsunuz o çekim nerelerde dolaşacak :(

hafriyat izleyen bir neslin ahvadıyız, o yüzden bence.
  • cedilla  (23.09.16 14:33:11) 
Benim de sinirim bozulur bizim milletin bu huyuna. Park edemeyen birini gorduler mi bir de kadinsa tamam, o an neyle ilgileniyor olursa olsun ici gucu birakip herkes o arabayi izler.

Arkadas bakmalarindan rahatsiz oluyorum demis, siz gelmis "demek ki iyi parkedemiyorsun" diyorsunuz.
Parkeder veya parkedemez, orada dikilip okuz gibi bakmanin alemi yok.
  • stavro  (23.09.16 14:41:01) 
milletimiz izlemeyi seviyor +1 geçen trafo değişti millet yola sandalye çekecekti nerdeyse bütün mahalle 12 ye kadar onu izledi.

asıl ışıkta mal mal bakanlar sinir bozucu oluyor. gerilmeyle falan hiç alakası yok bence. gayet rahat kendi halimdeyken durup izlemek istiyorlar. hatta dün geri geri yola çıkacağım zaman kırtasiyenin önünde oturan amcanın birisi yardıma bile koştu gel gel yaptı :D teşekkür manasında selam çakıp geçtim. halbuki amca geri kamerası var zaten etrafımı senden iyi görüyorum. boşver hiç sinir olma ben alıştım artık hiç umrumda olmuyor.
  • yue  (23.09.16 15:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.