[]

ev almak / izmir / fikir

arkadaşlar selam. izmirden bi daire almak istiyorum. fakat kararsızım. izmirde en çok karşıyaka - bostanlı tarafını seviyorum. ama o kadar param yok. ben de bölgeye ve sahile yakın olsun diye bölgenin en ucuz yeri ve sahile en yakın yeri olan nergiz mahallesinden ev bakıyorum. orada da evler pahalı ama biraz eskinya da yüksek giriş evler keseme uyuyor. dezavantajları eski olmaları ve yol üzeri kalabalık dar sokakta bulunmaları (ne kadar ekmek o kadar köfte).

şimdi evvelden bi 10 yıl egekentte yaşadım. egekentte ve evka 5 de 0-5 yaş arası gayet yeni asansörlü sitede park otopark filan bulunan evler var. fakat haliyle baya uzak sahile. şimdi buradan bi ev alıp daha sonra yine param olunca satıp daha çok sevdiğim bi yerden ev alayım diyorum. hem bina yeni olduğu için satmak kolay olur.


siz ne düşünürsünüz. direkt daha çok sevdiğim ama eski yalıtımsız asansörsüz vs bi daire mi yoksa 2. anlattığım gibi dağın başında ama daha iyi durumda olan yeni yönetmeliklere uygun 0 daire mi.

bu arada henüz izmire yerleşmedim. yani iş yeri filan olayı yok. o yüzden bana ikisini de boşver panpa şuraya bi bak sen diyeceğiniz yerler varsa yazın lütfen.

teşekkürler. ..

 
İzmirdeki dağ kavramına da hastayım onu belirteyim.15 dakikalık araba sürüşüyle ulaşılacak yerlere dağ derler.

Üstteki konudan bağımsız gene de ben izmirde yaşayacak olsam Karataş-Göztepe civarı evlere bakardım.İzmirde yaşamadığım için Bornovadan ev aldım ama yaşasam dediğim yerlerden ev alırdım
  • turkuaz  (23.09.16 02:52:01) 
Bostanlı'da yıllarca yaşayıp sıfır ev diye Çiğli İstasyonaltına taşındım, ailem sağolsun. Hayatımda bu kadar nefret etmedim oturduğum yerden. Bu arada muhit güzel, istasyonaltı zaten baya iyi bir yer artık, neyse mevzu bu değil. Sahile yakın, merkeze düz ayak oturan insana çiğli de egekent de dağ geliyor. Sen dağda oturmuşsun, şimdi sahile geçeyim diyosun. Sana o kadar da koymaz ama ben Egekent'de Çiğli'de yaşayamam şahsen.

Nergizin bazı sokakları çok güzel ama bazıları da çok sıkış tepiş. Sana tavsiyem Bayraklı'yı bir aklında bulundur derim. Yakında çok değerlenecek. İzban civarı güzel yatırım olur.
  • masonik misyoner imam  (23.09.16 04:59:03) 
Yatırım için alıyorsan yeni gelişen bölgelere bakmak akıllıca olur.
Çiğli'nin bazı bölgeleri hızla gelişiyor. Mesela Üniversite çevresi, hastanelere yakın bölgeler... Yatırım için önerilen bölgeler bunlar.
Nergiz'de eski evler yıkılıp yenileri yapılıyor. Kentsel dönüşüm konusuna da bak bi.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.09.16 06:53:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.