[]

Kendini sevgilisine ezdiren kadınlar?

Salak saçma kıskançlıkları çeken, ne yaparsa yapsın kopamıyorum diyen, kısıtlanmayı kabullenen kadınlara üzülüyor musunuz sinirleniyor musun napıyorsunuz? Bir insan neden kendine bunu yapar? Yapılanın yanlış olduğunu bilip yine de ilişkiye devam eden kadınları kastediyorum elbette. "E erkek tabi, normal böyle yapması" diyenler zaten uçmuş bana göre.

Şu an aynı evi paylaştığım arkadaşım bu durumda ve ben bugün yaşanan, ucundan kıyısından benim de dahil olduğum bir olaydan ötürü açık açık kendisine saygısı varsa ayrılması gerektiğini söyledim. Sonradan haddime olmadığını düşündüm ama gerçekten çok sinirlendim. Ne olursa olsun karışmamalı mıyım? Böyle aşk mı olur ya?


 
Onun aynısın erkek versiyonu mevcut :(. Neyse konumuz o değil..

Karışmak değil de çok üzgün olduğu kendisinin de kafası bu konuda karışık olduğu bir an da yönlendirici olmadan biraz akıl verebilirsin. Sen ne desende kendi bildiğini yapacak :)
  • qazaqwsx  (22.09.16 22:07:22) 
Benim yakın çevremde de böyle biri var ve ben çileden çıkıyorum. Kendisini defalarca kez düzgün bir şekilde uyarmama ve yol göstermeye çalışmama rağmen asla beni ya da başka birini dinlemiyor. Her defasında daha şiddetli bir kavga yaşıyorlar ve sonrasında gelip bana ağlıyor. Ayrılığı asla düşünmüyor ve kaldıramıyor. En son olaydan sonra o kişiyle arama mesafe koydum çünkü kendisine saygısı olmayan bir insanı yakın çevremde istemiyorum.


  • fragile lady  (22.09.16 22:07:47) 
Kendisine saygisi olan kadin erkeginin saygisizlik etmesine hicbir kosulda izin vermemeli zaten. Tencere kapak bunlar. Yarin evlenirse sunumsuz yakalandim demeye de baslar. Karişma sen boşver.


  • chiper  (22.09.16 22:07:56) 
Bu tip insanlara üzülmek hata çünkü ellerine düşsen aynı muameleyi sana yapacak olanlar bunlar oluyor genelde.
Ayrıca karışma, onlar yarın bir gün barışır sen çıyan olursun.

  • xaxxbczczaaxax  (22.09.16 22:09:50 ~ 22:18:18) 
oyle biriyle ev arkadasiydim. sinir krizlerine giriyordu, ilaclar kullaniyordu. sevgilisi gelirdi tartisirlardi hediye. boyle olaylara sahit olmak insani deli ediyor.


  • geçerkenugradım  (22.09.16 22:18:56) 
bunlar gibilerine bir gram üzülüyorsam namerdim. çeksin dursun işte salaklar. istisnalar da var muhakkak; fakat hemen herkes hak ettiği muameleyi görüyor.

benim şu ana kadar hiç böyle kısıtlayıcı bir erkek arkadaşım olmadı çünkü kendime saygım var, kendi hayatıma öz annem babam da dahil kimseyi karıştırmam. bunlar gibi alık kızların nedense ekseriya aşırı kıskanç, maço, döşü gıllı sevgilileri oluyor ve hayatı onlara zindan ediyorlar. neden? çünkü bunlarda kafa yok.
  • köstebek kurabiye  (22.09.16 22:35:41 ~ 22:52:08) 
benim de böyle bir arkadaşım olmuştu geçen yıl. artık görüşmüyorum. nedeni malum. acımıyorum da. müstehak.


  • ruhen hastayim ben  (22.09.16 22:46:11) 
Üzülmüyorum, sinirleniyorum.
Bunun erkeği kadını yok bu arada karakterle ilgili.
Sevgilisi tarafından inanılmaz derecede kısıtlanan erkek arkadaşım da var, kocasıyla sürekli benzer sorunlar yaşayan arkadaşım da.
İnsanlara sürekli "ayrıl", "boşan" demekten bıktım artık ne halleri varsa görsünler.
Buna izin veren hak ediyor demektir.
  • mutekebbir  (22.09.16 23:12:02) 
Kiziyorum bazen uzuluyorum ama karismiyorum. Bana ne. Belli bir yasa gelmis insanlara oturup kendine saygi duymasi gerektigini mi ogretecegiz. Genellikle oyle kadinlarin aile icinde sevgisiz buyudugunu ve sevgiyi farkli yorumladiklarini dusunuyorum. Sevdiklerine falan da inanmiyorum. Sadece muhtaclar.ne pahasina olursa olsun o sevgilim dedikleri adamlara muhtaclar. Ne yaparsan yap degismez yani. Birak herkes ne hali varsa gorsun. Senin ona soylemek istediklerini ya da soylediklerini bir bir yasayacak zaten.


  • aquarium  (22.09.16 23:58:07) 
kesinlikle karışma, karıştığın anda sen suçlu olursun. Aman, bunlar sorunlu insanlar.


  • roket adam  (23.09.16 09:16:21) 
Gelişen olayların ucu sana dokunmuyorsa karışma.


  • arnold schwarzeneger  (23.09.16 09:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.