[]

Silinen entry

(bkz: 331. dönem tezkere geri sayımı) başlığına yazdığım #17460824 numaralı entrym : ""tanım, tanım devamı, örnek, alıntı ya da bkz değil" gerekçeli ispiyon " sonucu mod tarafından silinmiş. entrym;

öyle şafak mı olurmuş lan! (bkz: adam mı öldürdün)

şeklindeydi. Çok açık ve bariz bir bkz olmasına rağmen bkz olmadığı için silinmesi normal midir veya başka bir sebep bulunamadığı için sebep mi uydurulmuştur?

 
sadece bkz olsa herhangi bir sorun yok. boyle oldugu zaman cumle icinde bkz vermissin gibi oluyor. haliyle cumlede herhangi bir tanim olmadigi icin silinmesi normal.


  • sourlemonade  (09.12.09 12:50:21) 
Çok saçma bir sebepmiş.


  • 44  (09.12.09 12:57:59) 
entari girme kurallarından şüphe ettiğin, tam hatırlayamadığın durumlarda en güzeli şunu düşün;
bu entari bir forumda yorum olarak da yazılabilr mi?
cevabın evetse o entariyi girme veya revize et. yazdığın şeye bir başkası için okumaya değecek birşeyler koy.

garantili bir uygulamadır sevgili sözlükçü.

yazdığın ve silinen entariyi bu açıdan düşünürsen vahametini ve silinmesinin gerekliliğini anlayabilirsin.

bol şafaklı günler.
  • nikdediginnedirki  (09.12.09 14:24:08 ~ 14:25:19) 
tahminimce o bkz'ı bir enter darbesi ile aşağıya indirseydiniz legal olacaktı (tamamiyle sallıyorum)


  • turkish tekila  (09.12.09 16:36:43) 
@ nikdediginnedirki:

Bence entryim gayet güzeldi. Verdiğim bkz de askerlikle ilgili güzel bir ayrıntıya ilişkindi. Askerlik yapan ve şafağı yaklaşmış herkes o ifadeyi kullanmıştır muhtemelen.
  • 44  (10.12.09 18:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.