[]

Her konuda şanslı olup

Şansınızın gülmediği bir şey var mı?

Benim mesela, hayatta istediğim her şeye neredeyse sahip oldum. İstediğim bisiklet, istediğim okul, istediğim lisansüstü eğitim, istediğim teknolojik eşyalar, istediğim kadın (ki kendisi artık eşim olur ve hep kız evlat isterdim, o da geliyor :), istediğim araba, istediğim şehir ya aklınıza gelebilecek her şey.

Kimisi çok çalışarak oldu, kimisi borçla. Kimisini kaybettim, kimisini geri kazandım. Kimisi başkasının desteğiyle oldu, kimisi azimle falan filan.

Sahip olduklarım çok büyük şeyler değiller aslında (maddi olanlar). Fakir üstü, orta direk altı bir ailenin evladı olunca zor elde ediliyor işte.

Sonuç olarak, bir türlü iş konusunda hiçbir zaman yüzüm gülmedi. Hİçbir zaman... Artık yanlış kariyerin peşinde koşuyorum galiba deyip, sektör değiştirmek için yaptığım çabalar bile sonuçsuz kaldı. Bakın herkesin son çare diye gidip başvurduğu işler bile olmadı. En son örneği de bir kuruma şoför olarak başvuracaktım, 15 Temmuz'dan sonra o kurum alımları durdurdu :) Şaka gibi ya. Tam ilk defa benle alakasız olsa bile bir yer olacak galiba diye sevinirken, darbe oluyordu az daha.

Hep geçimimi sağladım bir şekilde. Taksicilik yaptım, yayıncılık yaptım, editörlük yaptım. Geçimimi bir şekilde sağladım. Ama sabit, devamlı maaşı olan bir işim olmadı.

Sizin var mı böyle müzmin bahtsızlıklarınız?

 
Gönül işleri. Kime olacak galiba desem, biraz yakınlaşsam geri kaçıyor, sevgilisi oluyor vs.

Ciddi ciddi hedefe giden yolda çekilen çileyim.
  • pomknos  (22.09.16 02:41:20) 
Korkağım


  • rojhat  (22.09.16 03:50:29) 
Sevgili ve is.


  • geçerkenugradım  (22.09.16 08:10:21) 
sadece gonul isleri. diger her konuda beni bile sasirtan bir sansim var.


  • in vino veritas  (22.09.16 08:30:45) 
Aşk konusunda inanılmaz şanssızım. Geri kalan her konuda iyi yardırıyorum :)


  • roket adam  (22.09.16 09:13:45) 
Diğer herkes gibi benim de en şanssız olduğum konu gönül işleri sanırım. Şu ana kadar hiç ulaşabileceğim, kendi ayarımda, yakın çevremdeki (okul, iş vs.) birine aşık olmadım. Bırak aşkı, doğru düzgün hoşlanmadım bile. Beni sevenleri ben sevmiyorum, benim sevdiklerimin ise çoğu zaman benden haberi bile olmuyor.


  • köstebek kurabiye  (22.09.16 11:35:45) 
Ne gonul isleri ne de eglenceli bir arkadas grubu hakkindaki isteklerim oldu:(


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (22.09.16 21:55:57) 
gönül -1


  • kupigometa  (22.09.16 22:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.