[]

Bazen kendinizi çok yalnız hissediyor musunuz ?

Böyle sanki sizi arayanların yüzde 90 nı çıkarı için ariyor .İnsanlar sizi sadece çıkarları için seviyor gibi geliyor mu size hiç ?




 
Hiç olmuyor böyle bir şey. Kendime yeten bir insanım. Çıkarı için arayan olur da çok önemsemem. Sadece hal hatır sormak için arayanlar da var sonuçta.


  • dissendium  (21.09.16 22:41:28) 
Ne yüzde doksanı yüzde yüzü !


  • uzman pratisyen  (21.09.16 22:44:57) 
evet, çoğu zaman yalnız hissediyorum ama bundan şikayetçi değilim. hayatımda daha uzun yıllar yanımda olmasını dilediğim tek bir kişi var (hayır, bu kişi sevgilim değil). onun haricindekilerin canı cehenneme.

bir de iyi ki arayıp soranım yok, acaba bu beni çıkarı için mi arıyor yoksa sevdiği için mi diye düşünmeme gerek kalmıyor eheh. zaten arasalar da açmam telefonofobi var bende.
  • köstebek kurabiye  (21.09.16 22:48:55 ~ 22:49:50) 
valla beni kimse çıkar için bile sevmiyor çünkü herhangi bir kişiye verebileceğim herhangi bir şey yok. netten tanıdığım ukraynalı bi çift vardı, ocak için davet etmişlerdi beni. bugün kadın yaptığı yemeklerin fotoğrafını falan göndermiş bana "canın çeksin ki çabuk gel" falan yazmış, onu görünce hüngür hüngür ağladım. kelimelerle ifade edemeyeceğim bi şey bu benim için ama onlara da anlatamıyorum salak görüneceğim korkusuyla. hayatımda böyle birinin olması çok güzel ama öte yandan 22 yaşında birine en çok sevildiğini hissettiren insanların yüz yüze sadece bir kez görüştüğü, anca parası olursa senede birkaç kez görüşebileceği evli barklı insanlar olması can sıkıcı bi şey. hadi sevgilisinde değilim de benim bikaç tane arkadaşımın olması lazımdı lan, gencim ben amk. o kadar mutsuz ve yalnızım ki az buçuk tanışıklığımın olduğu herkesi sanki peygamberlermiş gibi anlatıyom, "slm kızlar sahabe sevenleriniz eklesin" havasında takılıyom. çok üzücü.


  • der meister  (21.09.16 22:50:16 ~ 22:52:44) 
Evet bende bu durum var, onlardan uzaklasmaya calisiyorum su an.


  • geçerkenugradım  (21.09.16 22:50:37) 
birinin beni çıkarı için sevmesi bile beni çok mutlu eder. şimdi sana 100 milyar versem beni sevmez misin? eminim içten bir sevgi duyarsın bana karşı. bence bu da sevgi yalan değilki. sana 100 milyar verdiğim için beni gerçekten sevdin. kimseye bir şey vermeden, hiçbir albenin olmadan sevgi oluşması bence imkansız. sevgi bence maddi manevi aldığın şeylerin karşılığı.


  • for day to break  (21.09.16 23:15:19) 
Genel olarak böyle bir düşüncem yok yani yalnızım ya da insanlar beni çıkarı için seviyor falan üzerine zaman harcayacağım konular değil. Böyle beklentiler oluşturmamayı çok oldu öğreneli. O yüzden yapmam gerekenleri yapıyorum ve üzerine çok da düşünüp takılmıyorum. Etrafımda güzel vakit geçirebileceğim dolu insan var. Sadece arada bir dertleşebileceğim birilerini arayabiliyorum ama sanırım o kadar fazla bireyselleştim ki o yüzden çok da özel paylaşım yapma gereği duymuyorum. Bu noktada kurtarıcılarım ailem ve eşim. Gerisi hikaye.


  • duyond  (21.09.16 23:24:03) 
Ben hep yalnızım.


  • cabiday  (21.09.16 23:28:19) 
Evet


  • chiper  (21.09.16 23:28:34) 
Bazen. İşte tanıdığım insanlar için bunu söyleyebilirim. Diğerleriyle çıkarlar ortak ya da karşılıklı.


  • petekpare  (21.09.16 23:45:47) 
eksiduyu.ru

sizce?
  • m e b  (22.09.16 00:53:34) 
hayir,bana kimsenin isi dusmez zaten.


  • eksimeksi  (22.09.16 17:24:01) 
Onceleri hissediyordum ama arkadas cevremi yok denecek kadar azaltinca o his gitti ironik bir sekilde :D

Kuru kalabalik daha cok yalniz hissettiriyor insani bence.
  • neferkitty  (22.09.16 17:28:21) 
evet ama bu bir sorun değil. bir durum sadece. yalnız olmadığını hissedenlerin o hissinin (ve o hissi veren insanların) ne kadar gerçek, ne kadar samimi olduğunu da düşünmeli.


  • matrix  (22.09.16 17:48:42) 
evet bazen


  • limoncello  (22.09.16 17:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.