[]

3 yıldır hayatında kimse olmaması

Evet 3 yıldır düzenli bir ilişkim yok. İyi bir şey mi size göre kötü bir durum mu?




 
Benim de üç yıl oldu sanırım net hatırlamıyorum ama iyi bir şey galiba. Dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum :)


  • an engineer  (21.09.16 21:31:12) 
benim de üç yıl olmuş. hiç hoş değil bence.


  • peanutbutterpuddingsurprise  (21.09.16 21:32:02) 
iyi birşey değil, bu bi' ihtiyacç öyle ya da böyle bir şekilde insan sevmek-sevilmek istiyormuş bilim ya da ona benzer olduğunu düşündüğüm davranış hikayeleri öyle diyor. çokcası hormonal birşey zaten, bence bi' düşünmelisin neden yok acaba diye, yani istemediğin için(istiyeceğin birisi henüz karşına çıkmadığından) hamle mi yapmıyorsun yoksa istiyorsunda mı hamle yapmıyorsun, hamle yapıyorsunda başarılı mı olamıyorsun bunları bir düşün, çünkü yalnızlığa öylesine alışırsan orası sosyal açıdan sıkıntılı bir yola doğru gider. geçenlerde uzun yıllardır görmediğim kuzenimle konuşmuştum -ki kendisi o kadar da okuyan birisi değil- bu sosyal hayat hakkında çok güzel çıkarımlar yapmış, bunun tek olma ihtimali başa gelmesi ve farkındalık oluşturması. yani, tecrübe etmememiz gereken birşey bence.


  • mete kudur  (21.09.16 21:34:04) 
düzensizler var olduğu sürece kötü bir şey olarak değerlendirmemek lazım.

çünkü bana göre düzenli de olsa "idare eden" ilişkiler "süper ilişkiler"den daha iyidir.

iyi ilişkiden beklentiler de yüksek olur. öyle olunca haliyle yorulursun. yorulduğun zaman tadı kalmaz.
  • kupigometa  (21.09.16 21:34:30 ~ 21:34:56) 
iyi bir şey. kafana göre takıl, kısa süreli takılmalar yaşa.


  • sen git ben geliyorum  (21.09.16 21:58:16) 
kimine göre iyi, kimine göre kötü. benim de 3 yıl oldu ve benim için kötü mesela, çünkü artık tercih edilebilir bir insan olmadığımı düşündürüyor. batuhan karadeniz ya da balotelli gibiyim amk. 3-4 sene önce büyüyünce allah olcam sanıyodum, şimdi malın önde gideniyim.


  • der meister  (21.09.16 22:01:18) 
Bunun senin hayatındaki tesirlerini bilemediğimiz için cevap da veremeyiz. Göreceli bir durum. İlişki içerisinde olmanın veya olmamanın hayatına nasıl etki ettiğini sen bilebilirsin. Hatırla bakalım ilişkin varken nasıldın; şimdi nasılsın; ilişkin olsa nasıl olursun? Cevabı uzakta arama, kendini en iyi sen bilebilirsin.


  • fragile lady  (21.09.16 22:16:00) 
Benim 30 yıl oldu ben bişey diyo muyum? :)


  • yüzyıllık yalnızlık  (21.09.16 22:25:21) 
böyle sorduğuna göre arada bişeyler olmuş. HİÇ OLMAYAN*(3-4 yıldır hiç hareket olmayan demek istemiştim editle belirteyim :D) versiyonu benim burada ve diyorum ki kötü bir şey. En azından bi flört olsa hayatımda kimse olmasa bile benden hoşlanan yazan 1-2 kız olsa da egom tatmin olsa.

der meister +1

ama çok uzun ilişkiden çıkan insanlar ilk yıllarda rahatlayıp mutlu oluyorlar. Benim bahsettiğim o değil.
  • rodriguez2  (21.09.16 22:32:43 ~ 22.09.16 12:48:37) 
yoo kötü değil. düzenli ilişki yaşıcak birini bulmak zor bence. sırf biri olsun diye sevgili olcak biri değilsen eğer. ama arada kısa süreli, takıldığın ınsanlar olursa fena olmaz. beğenmek,beğenilmek bir ihtiyaç bence.


  • rayde  (21.09.16 22:37:21) 
Etrafındaki insanlardan çok da değer görmemeye başlarsın zamanla. Seni eksik, değersiz ve epey alt tabaka görürler. "Tercih edilmeyen/beğenilmeyen" olunuyor çünkü.

Ama en azından 3 yıl önce de olsa bir şekilde beğenilmişsin. Hayatın boyunca hiç olmaması çok çok utanılacak bir şey.
  • mandalina kokusu  (21.09.16 23:06:06) 
Kendimden örnek vereyim. Benim de bir süredir ilişkim yok. Ama bir ilişkim olamayacağı için değil, pek uğraşmadığım için yok. Sorun yok yani ortada. İstesem kısa sürede ilişki içine girebilirim. Ama ben istiyorum ki gerçekten sevdiğim biri olsun, sırf sevgili olmak için sevgili olmayalım. O kişinin yanında olduğum zaman hayvan gibi heyecan hissedeyim. Bu açıdan bakarsan kötü değil. Aradığını bulamamış olabilirsin. Ama ilişkisizlik bir soruna bağlıysa o zaman kötü olabilir. Yani kendine hiç bakmıyorsundur, hayatında problemler vardır, tercih edilmiyorsundur, o zaman çabalayıp da ilişki yaşayamadığın için kötü durumda sayılabilirsin. Yeterince çaba göstermiyorsan dert etme bence. Her yıl bir tane sevgilim olsun diye kurallar koymuyorsan kendine, bu da bir performans sorunu olarak görülemez.


  • dissendium  (21.09.16 23:29:10 ~ 23:29:52) 
Bunun değerlendirmesini ancak sen yapabilirsin.


  • petekpare  (21.09.16 23:42:39) 
yorumları okuyunca insanın aklına tek bir soru geliyor

"bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız"
  • bnmzz  (21.09.16 23:57:00) 
Düzenli ilişki adı altında hayatının içine edilebilirdi de.
Öyle saçma ilişkiler var ki etrafta insan yalnızlığına şükrediyor.

  • mutekebbir  (22.09.16 01:49:33) 
Ben kısa vadelilerle gayet mutlu mesut yaşıyorum. İyidir iyi.


  • arnold schwarzeneger  (22.09.16 09:01:28) 
Daha öncelerine bakarsak ki 20 yaşından 25 yaşına kadar tabiri yerindeyse ilişkiler yönünde pislik birisiydim. Aynı anda 2 kızla çıkmalar sürekli ayrılıp başkasıyla takılmalar. 5 yıl içinde (listeme bakıyorum...) 16 kızla beraber olmuşum. Sonrasında 2 yıl çıkıp ayrıldım. Ahh almak istemedim belki de daha fazla. Ayrılıp insanları üzmek istemedim.
Şimdi de bu duygu var sanırsam ama evlilik anlamında sanırım karşıma birinin çıkmasını bekliyorum. Veyahut bir şey beklemiyorum. Ama böyle de olunca hayatında birisi olmayınca biraz boşlukta hissediyor insan.

  • seindfeld  (22.09.16 21:16:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.