[]

Yöneticinin tavırları

Üç kişilik bir ofiste çalışıyorum, şirket ekipten birini yurt dışına gönderince ekip lideri diyebileceğim kadınla ben kaldık şu an. Ben 27 E, o da 29 bu arada.

Neyse arada saçma hareketleri oluyor benim hazırlamadığım rapordaki hatayı şöyle yapmışsındır ondan hatalıdır demesi gibi ama son zamanlarda ikide bir naptın, neyle uğraşıyorsun diye soruyor ve bugün de bayağı boş kaldım, önceki işlere baktım o da olmadığı için ve ofise geldiğinde naptın ben yokken diye sordu. Ben tam anlatacakken de bu ara çok sık ne yaptığını soruyorum, bu da beni rahatsız ediyor dedi ve her gün ne yaptığımı bir txt'ye yazmamı istedi.

Acayip uyuz oldum bu istek karşısında ama bir şey de diyemedim. Yani elimde iş varsa ve yapabiliyorsam yapıyorum, yapamıyorsam yardım istiyorum, iş yoksa da iş istiyorum ama ilkokul çocuğu gibi muamele görüyorum.

Soru falan yok, içimi dökeyim dedim.

 
şöyle gerizekalı yöneticilere hasta oluyorum. bende de var böyle lavuklar, hanımlar. bana verilen işi yapıyorum, mükemmele yakın yapıyorum hatta ama 2 dk boş oturunca niyi bışsın sin.

tipe bak bide yazılı rapor istemiş. bence aynen onu böyle böyle söyle. bana verilen işleri bitirdiğim sürece 16 yaşında çocuk gibi rapor vermem biraz rahatsız edici. sürekli sizi arkamda hissetmek istemiyorum. bana verilen işleri bitirdiğim sürece benim özelimdir.

valla sinirlendim
  • dannyb  (21.09.16 20:29:36 ~ 20:29:46) 
mal değneği bi insanla çalışıyorsun. ben olsam rapor vermezdim, iş varsa siz verin yetişmeme durumu olursa sizi bilgilendiririm der geçerim.


  • prezarlatif  (21.09.16 20:42:40) 
bunlar babadan oğula nesil


  • EXXE01  (21.09.16 20:44:08) 
bizde de tüm ekip bir word dosyasına günlük işlerini yazıyor, ben yazmayınca da yöneticimle her gün belirli saaterde günlük işlerimi konuşacağım bir toplantı ayarlandı, yalnız değilsin yani ben de sinirlendim ama takma genel bir olgu sanırım.


  • k  (21.09.16 21:09:17) 
sen raporu yaz
fazla yuzgoz olmazsin bu sayede
hem de iş takibi yapmıs olursun
txt ye de yazma
word yaz aksam mail at

rapor istemede sıkıntılı bir durum yok.
  • kingcyrax  (21.09.16 21:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.