[]

psikologlar danışanlarını unutur mu?

psikiyatristlerden farklı olarak her hafta 1-2 seans, 1 saat dinliyor ve danışanların hayatlarını ayrıntılarıyla öğreniyorlar. unutuyorlar mıdır? hep merak etmişimdir.




 
unutmaları çok zor. iplemiyorsa unutur tabi.

bağım yok sadece tahmin ediyorum ama bu işlerin atıksu analizleriyle ilgisi yok bence dostum @want ya
  • kupigometa  (21.09.16 17:27:29) 
atıksu değerleriyle bağlantısını ben de çözemedim @want2die. biri matematiksel ve sıkıcı bir şey, diğeri hayatın içinde.


  • pinkpeony  (21.09.16 17:31:52) 
ben kesin unuturdum
hayat ama senin için hayat, psikolog için boktan bir hikayeden ibaret.
Bence bir süre sonra unutur.
  • basond  (21.09.16 17:33:36) 
Ilginc ve agir vakalari unutmuyorlar. Ancak tipik belirli kaliplar var, sorun olarak. Bu kaliplarda insanlari degerlendirdikten sonra cok hatirladiklarini sanmiyorum.


  • shadowcat  (21.09.16 18:09:43 ~ 18:12:47) 
Akılda kalan kişiler değil vakalar olur genelde. Kişinin yaşı, cinsiyeti, sosyoekonomik düzeyi ve sorunu. Çok sıradan ergenlik vs. problemleriyse akılda kalmaz. Ama onun ilgisini çeken ya da sektörde ilgi çeken farkli vakalar akılda daha cok kalıcıdır.


  • westblack  (21.09.16 18:37:05) 
Psikolojik danışmanım. Uzun vadeli rutin görüşmelerde gündelik problemler de olsa görüşme içeriklerini ve danışan isimlerini unutmuyorum. Kısa vadeli (2-3 seans) görüşmelerde ise isimleri unutsam bile içeriği hatırlıyorum.


  • olabilir ya da olmayabilir  (21.09.16 18:53:01 ~ 18:54:46) 
bir de şu var ki; not alıyorlardır genel hatlarıyla.


  • ekinoksah  (21.09.16 21:21:50) 
benimki arada bi unutuyordu özet geçiyordum. :D


  • nice tnetennba  (21.09.16 21:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.