[]

Perdeyi ve halıyı ucuza getirmek

Sabah bir perdeciye uğradım; bana tüm ev için 6500 lira fiyat çıkarttı. İstediğim de öyle alengirli bir şey değil, düz perde ve uygun renkte fon( bunu da sadece Salon için istedim, digerlerinde fona da gerek yok dedim). E ben o fiyata koltuk takımı alırım? Onu gectim, yeni bir eve taşınınca uyup uymayacaklari belli degil. perdeye o kadar para vermek mantıklı mi? Ucuz durmayan ama fiyatı uygun ne tarz bir perde bakabilirim? Nerden bulurum?

Esasında hali istemiyorum ama ailecek 'aa halısiz ev olur mu?' diye başımın etini yedikleri için salona ve koridora hali alayım bari dedim. Onlar için de düz modellere baktım, 2000 lira diyorlar. Çok saçma değil mi?

Kısacası sadece perde ve halılara 8500 lira para vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
mahalle arasinda bir perdeciye gidersen bence cok daha ucuza cikartabilirsin. Evin tamamini nerdeyse senin soyledigin paraya duzduk.


  • oshamahue  (21.09.16 11:48:33) 
pazara git
bu tarafta olsan tanıdığım bi perdeci vardı

  • la noix  (21.09.16 11:49:40) 
Bir de bu fiyatlar normal mi? Hiç anladigim bir konu değil eğer normalse lanet olsun deyip vereceğim çünkü :)


  • fraise  (21.09.16 11:50:49) 
Boşa demedik perdeye para verme diye düz tül perde al beyaz güneşlik al hatta pazardan falan al


  • basond  (21.09.16 11:51:11) 
bilmiyorum bana çok geldi. başka semtten baksanız ?
kimisi o kadar iş yapıyo ki sürümden kazanırım mantıgı ile daha uyguna yapıyorlar.

  • cabiday  (21.09.16 11:52:17) 
koçtaş'ta çok ucuz. oraya bak bi


  • tantunisultansüleyman  (21.09.16 11:54:52) 
Yapabiliyorsanız halı konusunda direnmenizi öneririm, halısız ev çok daha rahat ve temiz oluyor. Ayrıca kumaşı kumaşçıdan alıp sokak arasında bir perdeci veya terzide perde haline getirebilirsiniz.


  • fotrsapka  (21.09.16 11:56:56 ~ 11:57:48) 
Ben persan'ın kumaş toplarının sonunun satıldığı outletinden aldım kumaşları (Kadıköy tarafındaysanız eski salı pazarının oradan yoğurtçu'ya giden kuşdili caddesinde), perde terzisine de diktirdim, salon ve arka bir oda 450'ye çıktı. Tül 1'e 3 ölçü alındığı için en büyük gideri o yaratıyor.

Orta boy makine dokuması olmayan iki salon halısını kapanan bir halıcıdan 1000 liraya aldım, makine halısı değilse normal gibi ama makineyse salla.
  • whoosie  (21.09.16 12:13:31 ~ 12:14:09) 
pazar +1

300 tl tutmuştu fonlar falan dahil 3+1 ev.

düz bakmışsın gerçi ama halıda ucuz shaggy tercih etme sakın. biz ucuza kaçıp dinar halının shaggysini almıştık 2 sene sonra komple değiştirdik keçe gibi oldu ne süpürülüyordu ne yıkanıyordu bıktırmıştı.

mümkün olduğunca çok kişiden fiyat al. bi de mağazada beğendiğin halının marka modeline dikkat et (altında bir köşede yazar genelde) o model markaya internetten de bak acayip fiyat farkı oluyor.
  • yue  (21.09.16 13:21:28) 
pileli yaptırmayın perdelerinizi. çok gereksiz ve göz yoruyor bence. onun yerine şu aşağıda ki mekanizmayı kullanın, böyle diktirdiğim perdelerimi 3. defadır taşındığım evlerde de kullanabiliyorum ayarlamasını yapabildiğim için.

www.kumas.com.tr

düğmeleri taktığın yerlerde iplerde var, perdenin iki ucundan çekip istediğin büzgüyü verebiliyorsun, böylece perde ölçüsünüde ayarlayabilirsun bir nebzede olsa.
  • Phoebe  (21.09.16 13:22:04) 
Ben de daha bakmadım. Koçtaş, english home, bauhaus gibi yerler uygunmuş diye duydum.


  • petekpare  (21.09.16 14:09:45) 
Pazara gittim az önce, esenyurt'tan gelen perdeciler vardı. Pek güzel modelleri, tüllerı de var. Onlerinde kuyruk vardi resmen :p

Tüm odalara totelde 1300 lira gibi bir fiyat çıkardı, ölçü alıp haftaya çarşamba gideceğim , cok mutluyum :)
  • fraise  (21.09.16 15:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.