[]

sinüzütü olan var mı? hangi ilaçları kullandınız?

şu an burnum tıkalı ve kuru tuzlu su çeksem nasıl olur ki?




 
deniz suyu bul bi yerden duzenlı olarak hergun sırınga ile sık ve bekle açılmasını..


  • jamswety  (20.09.16 22:42:36) 
Bir önceki duyuruda gebelik riskim vardı ilacı özel vermişti diyorsun, sonra buradan ilaç tavsiyesi istiyorsun.


  • Lim5  (20.09.16 22:48:45) 
Lim5, ilaç tavsiyesi istemiyorum. burdan şu ilacı kullandım dediklerinde koşa koşa gidip o ilacı almak gibi bir niyetim kesinlikle yok. ama şu ilacı kullandım pek iyi geldi diyecekler mi merak ettim doğrusu. zaten öyle diyen olsa bile yine doktora gider bir arkadaş kullanmış ben kullansam nasıl olur diye sorarım. merak etme bu konularda çok hassasımdır.


  • for day to break  (20.09.16 23:01:12 ~ 23:04:49) 
Sinüzit sinüs iltihabı bildiğiniz gibi. Bir iltihap söz konusu olduğu için antibiyotik kullanmıştım ben. Kronik değil benimki. Arada bir çok hasta olunca oluyor. Tuzlu suyu tavsiye etmem kesinlikle. Kılcal damarlarınıza zarar verebilirsiniz. Yemek tuzu yapısal olarak biraz büyük kristallere sahip. Varsa burun spreyi kullanmak en doğrusu.


  • dissendium  (20.09.16 23:05:30) 
sinüs rinse kitim var. demin ondan kullandım azcık rahatladım.


  • for day to break  (20.09.16 23:15:06) 
Sinüzitim yok. İlaçtan fayda bulamayan bir arkadaşım için Saraçoğlu'nun söylediklerine bakıp "papatya kaynatmak" diye bir yöntem öğrenmiştim. Biz denemedik ama denemek istersen anlattığı videoları bulursun internetten.

Aktardan papatya alıp kaynatıp buharını burnuna çekiyorsun özetle. Geçmiş olsun.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (21.09.16 01:48:20) 
serum fizyolojikti sanırım adı, koca bir şişe ondan almıştım ben. her gün iki üç defa burnuma şırıngayla çekip çekip sümkürdüm. kronikti, bu şekilde atlattım. aslında o da tuzlu su ama zarar vermeyeni. tavsiye ederim.


  • who cares wins  (21.09.16 04:44:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.