[]

aktroll

para ile hesap satın alarak sözlükte (bariz) örgütlü propaganda yapan aktroller için sözlük yönetimi bir önlem alamıyor mu?

100 TL'ye sınırsız propaganda yapmak mümkün yani onu anlıyoruz.


 
önlem almak istediklerini sanmıyorum, daha ateşli tartışmalar daha çok sansasyon getirir; reklamın kötüsünden gocunacaklarını da sanmıyorum.


  • baba jo  (20.09.16 21:58:46) 
15 temmuz mevzuunda senkronize hareket ettiği belli olan cemaat hesaplarını uçurduklarını söylemişlerdi. aktroll'ler için de benzeri bir mevzu lazım galiba.


  • zgrydn  (20.09.16 22:25:00) 
almıyor, almasına da gerek yok.

sizin bu özgürlük anlayışınız ne, merak ediyorum. "her türlü sesin olduğu, özgürlükler platformu" olan ekşi sözlük'te "benden değilsen yazma" mantığı nedir?
gören de prim veriliyor zanneder. sizin bu halleriniz yüzünden zaten herkes oldukça aptalca görünen "not: akp'li değilim.", "not: chpsporluyum.", "not: atatürkçüyüm!" notunu düşmek zorunda kalmıyor mu entry sonuna?


ayrıca hepsini geçtim, her iki kişiden biri zaten akp'li. neden sanal ortamlarda da akp'lilerin görülmesine troll'lük etiketi vuruluyor? popülasyon yönünden bundan daha doğal ne olabilir? sözlükte pkk propagandası serbest ama siyasi görüşü akp diye adamın yazması troll'lük, öyle mi?
  • m e b  (20.09.16 22:50:44) 
maaşlı bir aktroll birimi mevcut. seçim zamanı haberleri bile çıktı. örgütlü bir şekilde zaman zaman propaganda yaptılar, hala da yapıyor olabilirler. duyurunun konusu zaten bu kişiler.

kendi adıma, normalde ak partili olan bir yazar ile bir aktroll'ün ayırt edilebildiğini düşünüyorum. alınganlık yapmak şu halde anlamsız.
  • zgrydn  (20.09.16 22:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.