[]

ATM Kiralama Nasıl Olur?

Merhaba

ATM kiralama ile ilgili birkaç sorum var arkadaşlar. İnternette biraz araştırma yaptım. Bazı danışmanlık siteleri var. Ama verilen bilgilerden yeterince tatmin olmadım. Bu nedenle aşağıdaki soruları siz sevgili sözlükçü arkadaşlara soruyorum.

Bir dükkana ATM nasıl kiralanır?
ATM kiraları ne kadardır ve nasıl ödenir?
ATM'lerin elektrik vb giderleri kim tarafından nasıl ödenir?
Her bir ATM için ayrı kira ve fatura ödemesi mi yapılır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
atmnin kira, elektrik, data vb. giderleri ait olduğu banka tarafından ödeniyor. aynı lokasyonda birden fazla bankaya ait atm varsa süzme sayaç ile her atmnin kullandığı elektrik ölçülüp bankaya fatura ediliyor.


  • inheritance  (21.09.16 09:33:35) 
anladığım kadarıyla siz dükkanın bir köşesini bankaya kiralamak istiyorsunuz, doğru mudur? bankayla nasıl iletişime geçeceğinizi bilmiyorum ama, data hattını, kurulumunu, elektrik sayaçlarını vb. bankalar kendileri hallediyor. size de her ay hesabınıza parayı yatırıyorlar.


  • hypervaskulerdondurucu  (21.09.16 09:36:23) 
Cevaplar için teşekkürler. Oldukça işlek bir yerdeki dükkanı komple atm'lere kiraya vermeyi düşünüyorum.
Galiba ATM başına lokasyonun değerine göre 2500-750 tl arasında aylık net kira veriyorlar.
Eğer data hattının kurulumu fatura vb. şeylerin tutarını da bankalar karşılıyorsa gayet makul görünüyor.
  • rusen ali  (21.09.16 12:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.