[]

ikea'ya neden fakir mekani yakıştırması yapılıyor?

ben eskiden beridir burayi hep zengin mekani bellemistim. ama ekşi sözlükte falan fakir markasiymis gibi muamele goruyor. ben mi yanlis biliyorum diyerek internetten fiyat karsilastirmasi yaptim. hepsiburadadaki gerecler daha ucuz. ikea'nin nesi fakir markasi?




 
ikea fakir markası değil. en azından türkiye'de. çakma sosyetelerin gözü çok yüksekte. hepsi bu.


  • tosiba  (20.09.16 21:05:36) 
fakir değil aslında bazı şeyleri çok pahalı ve kalitesiz bazı şeyleri yaratıcı ve kullanışlı.

İnsanlar ucuz olduğundan çok pratiklikten tercih ediyor.

Bir de kendim yapmayı çok seviyorum ben.

Fakir mekanı değil zengin mekanı hiç değil
  • basond  (20.09.16 21:06:31) 
İkea ortalama kalite ortalama fiyat sunan bir mağaza. Ürününe göre daha pahalısını da daha ucuzunu da bulabilirsin dışarda. Kalite için de aynı şey geçerli.

Ekşisözlük yazarları malum hiçbir şeyi beğenmedikleri için boşver sen. Fakir markası diye bir kavramı dillendiren kişiden ne beklersin, çöp fikirli biriymiş de geç.
  • bir ileti paylastim  (20.09.16 21:07:56) 
ikea bence biraz da her şeyi tek tek alabildiğin için fakir markası olarak görülüyor. ben pek görmedim oturma odası takımının ayrı ayrı ayrı satıldığını diğer markalarda ama burada bir tane tekli iki tane 3lü al. adamlar takım yapmıyor ama seri yapıyor birbirine uyan ürünler çıkarıyorlar.


  • senolll  (20.09.16 21:19:24) 
ikea'nın 1. dünya ülkelerindeki imajı fakire daha yakın, en azından bizdekine göre. tam fakir de diyemeyiz de; deadpool izlediysen görmüşsündir, değişik isimli kendin yap mobilyacısı imajı var. buraya ilk geldiğinde vardı o zengin imajı, biraz da fiyatlarından dolayı ama giden gördü ki çok ucuza şeyler de satılıyor. ekşicilerin birilerinin kaliteli bulduğu şeylere bok atma sevdası da buna dahil tabii, türkiye için kesinlikle fakir ürüncüsü diyemeyiz.


  • baba jo  (20.09.16 21:34:26) 
Bi yatak odası takımına 20 bin lira veremiyoruz da ondan.

Bizde bir grup cılgın gibi para harcamayı seviyor. Karşılığında bişey almasına da gerek yok. Bunu ikea'da yapmadığı için de rahatsız oluyor.

Bu gözler evine 20 bin liralık avize alan adam gördü. Inanmazsınız basınca yanıyor biliyor musun?

İşte bu atraksiyonları yapamayınca fakir mekanı sanıyorlar.
  • babilbaligi  (20.09.16 21:52:32) 
Amerikan dizisinde öyle görüyor yavrum burada da küçümsüyor. Çünkü pek seviyor insanları küçümsemeyi, kafa New York kendisi çorumlu olduğu için.


  • Apocalypse  (20.09.16 22:16:14) 
Kim diyor bunlari.......


  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.09.16 22:18:26) 
avrupa'da ve amerika'da daha çok öğrenci evi mekanı diye geçiyor bildiğim kadarı ile.

türkiye'de yeni evli çifler ritüelden buraya gidiyor evini komple ikea'dan döşeyen türk ailesi yok (tek tük elbette var).
  • gezegen olan pluton  (20.09.16 22:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.