[]

4 leventten maltepeye nakliye ne kadar tutar?

fikir sahibi olmak adına soruyorum henüz fiyat almadım hiçbi yerden.
çift kişilik yatak bi dolap bi şifonyer bi komidin falan taşınıcak çok eşya yok. daha önce levent civarlarından maltepe civarlarına eşya taşıtmış olan varsa ne kadar taşıttığını söyleyebilir mi?
nakliyeci numarası biliyorsanız onu da paylaşabilirsiniz benimle, makbule geçer.

bir de örneğin hamaliye gerekirse mesafe uzak diye ücreti artar mı hamaliyetin?

 
son sorudan başlıyayım adamlar ne kadar sürdüğüne bakar ve eşyanın çokluğuna ama çok bir fark etmez onlar için aldığı paraya bakar. çok fazla eşyanın yoksa 1-2 arkadaş ile çözülür bence bu konu. 2 adam gelse 150-200 tl yazıktır.

uzun zamandır bir şey taşıtmadım ama tamamen tahminimi yazayım, çok büyük bir araç gerekmiyorsa minimum 300 tl falan alırlar gibi geliyor ondan aşağı olmaz sanırım. tanıdık birilerini bulmaya çalış yoksa 500 diyen bile çıkar.

nakliye firmalarından bir fiyat al en azından fikrin olur ama tanıdık bir nakliyeci ve 1-2 arkadaş en uygunu olacaktır.
  • pembe baytar  (20.09.16 22:52:46) 
250 tuttu


  • lucky strike  (05.10.16 18:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.