[]

yurtiçi kargo sizin orada da öyle mi?

kargoyu elime "al kardeşim, hayrını gör" diyerek tutuşturup gidiyorlar, ne bir imza ne başka bir şey. iki saniye kapıda beklemiyorlar ki gelenin içini açıp kontrol edeyim. şube telefonuna ulaşmak im-kan-sız! ikidir de teslim etmedikleri kargoyu teslim edildi olarak gösteriyorlar ki biri bugün geldi başıma ve yüksek maddi değere sahip bir kargo.

sizin orada da böyle mi bu lanet olasıca şeyler? çağrı merkezine şikayet etmekten ben bıktım, onlar şikayet edilmekten bıkmadı.


 
bizim anlaşmalı yurtiçi kargo. gayet düzgün ve güzel çalışıyor.


  • cekilmis gayfe  (20.09.16 20:10:30) 
Buradakiler artik beni tanidiklarindan arayip abi kapiya birakiyoruz diyorlar. Ben de pakette sikinti yoksa birakin diyorum oyle hallediyoruz. Bir terslik yasamadik simdiye kadar. Kendilerinden memnun olan nadir insanlardanim.


  • zoghurt  (20.09.16 20:10:56) 
ben de memnun olan nadir insanlardanım. hem de sipariş verdikten maksimum iki gün sonra kapımda oluyorlar. sorunsuz bir şekilde teslim alıyorum.


  • ruhen hastayim ben  (20.09.16 20:25:12) 
Kargo sirketleri tamamen iyidir ya da kotudur diyemez kimse. Sirket politikasi sabit olsa da uygulamada subeden subeye degisiklik var.

Ben burdaki yurtici kargoya bayiliyorum, gecen gun baska kisinin kolisinden bi sivi akmis, calisan kiz benim kolimi torbalamis o kadar isinin arasinda sirf zarar gormesin diye, canim benim:)

Ben de tersine aras kargodan nefret ediyorum, bir kere bile duzgun gelmedi onla gonderilenler. Kirmizi rengi de beni strese sokuyor cabuk cabuk der gibi, deli miyim neyim...
  • sindustrial  (20.09.16 20:33:51) 
ne kadar hızlı dağıtırlarsa ogün ki işini biterecekler. gün geliyor akşamlara kadar kargo dağıtıyorlar bitmiyorda ! yurtiçi kargo suan piyasadaki birçok büyük firmanın dağıtıcılığını yapıyor üzerine birde halk gönderileri gelince can çekişiyor adamlar. ben dikkat ediyorum. telefonları sessize alıyorlar yoğun oldukları için cevap veremiyorlar. kısaca sallamıyorlar bahane hazır ne diyeceksiniz ? en önemlisi mh'deki elemanlarda ulaşamıyor kendilerine yapacak bişey yok ama boş olduklarında cevap veriyorlar o ayrı bak. benim dikkat şey şu diğer firmaların telefonlarına cevap alabiliyorsunuz ama yk'nin şubelerine ulaşmak zor. sistemlerinde bi sıkıntı var teslim edildi seceneği çıkıyor sürekli yüksek ihtimal el terminaline yanlış giriyorlar yada düşüm veya çalışma saatleri varsa ona göre dağıtımı bitiremedikleri için geri dönen kargolar için sisteme bu şekilde giriyorlar olabilirler. kargocuyu bekletme yetkiniz var. ama kemküm yapıyorlar üflüyorlar püflüyorlar diyorsanız şube teslim yapın gönderilerinizi orada açın elemanların yanında tutanak tutulması kolaylaşır.


  • protrek  (20.09.16 20:42:47) 
@Jimmy McNulty

getirmiyorlar ki? getirmiş gibi davranıyorlar bir de üstüne.
  • devilred  (20.09.16 20:43:24) 
Sadece yurtiçi değil, Aras da imzasız şeysiz bırakıp gidiyor. Bazen sepet salıyorum, koyup gidiyor imza istemiyor. Bazen esnafa bırakıyorlar, onlara da imza attırmıyorlarmış.

Ha bu uygulama benim hoşuma gidiyor aslında, Mahalle'nin Muhtarları tadında bir mahallemiz olduğu için. Yoksa git şubeye al falan uzun iş. Bakkaldan almak dururken.

Edit: Söylediğim yanlış anlaşılmasın, tüm kargo firmaları genel hizmet açısından rezil. Yurtiçi ve MNG benim karşılaştıklarım arasında en kötüleri.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (21.09.16 02:08:49 ~ 02:10:21) 
zamanında bu soruyu bende sormuştum. :)


  • tosunpasa  (21.09.16 02:40:47) 
hayır değil. ne yazık ki çalışanlarının mallığı ama genel olarak yurtiçi kargo yine en iyisi. mesela sürat kargo var onun çalışanları öyle yapıyor adam elime bile zorla veriyor hani utanmasa fırlatacak, bir de kardeşim diyor ayrıca ayar oluyorum lan nereden kardeşin oluyorum demeye kalksam onu bile diyemem çünkü o kadar hızlı arkasını dönüp gidiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.09.16 02:47:23) 
iş yeri adresini verdiğim için kargoları muhaberata bırakıyorlar. dolayısı ile imza attırıyorlar mı bilmiyorum ama kargo takipte teslim alan muhaberat personeli olarak gözüküyor.

daha önceki işyerimde muhaberat yoktu, kargo daha teslim edilmeden teslim edildi olarak gözüküyordu ancak aynı gün içinde teslim ediliyordu. imza istemiyorlardı diye hatırlıyorum.

başka adreslerde zaman zaman imza istedikleri de oldu, istemedikleri de.
  • inheritance  (21.09.16 09:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.