[]

Kuzey Yunanistan ile ilgili Öneriler

Merhaba,

Gelecek ay, arabamızla sınırı geçip Thassos'a geçmeyi düşünüyoruz. Artık hava durumu falan, şansımıza... O kısmı oluruna bıraktık. Dönüşte de İstanbul'a doğru geze geze dönmek istiyoruz.

Xanthi'yi (İskeçe) daha önce gördük. Şimdi Alexandroupoli'ye (Dedeağaç) uğrayalım dedik. Bu aralıkta başka önereceğiniz yerler var mıdır? Drama? Komotini? Çok uzak olmayan başka yerler de olabilir, fakat Kavala - Keramoti tarafına maksimum 1-2 saat uzaklıkta olması tercihimizdir ki dönüş yolumuz çok uzamasın.

Dönüşte de Edirne'ye uğrayabiliriz belki.

Teşekkürler şimdiden tüm öneriler için.

 
oralarda pek görülesi bir şey yok. meteora'ya gidebiliyorsanız gidin derim. arnavutluk sınırına yakın, ioannina'da


  • cekilmis gayfe  (20.09.16 20:07:10) 
Halkidiki'ye gidin bence. ben gitmedim ama müthiş olduğunu çok kişiden duydum.


  • burya  (20.09.16 20:15:28) 
meteora'yı da gördüm. tekrar gitmek istiyoruz, ama oraya baharda kardeşimi götüreceğim, o yüzden dönüş yolunda birkaç yere uğrayalım istedik aşağı inmek yerine.


  • bi mekan  (20.09.16 20:31:38) 
Babaannem Gümülcine'nin(Komotini) bir köyünde yaşıyor. Oralara gittiğimde ve insanları ile konuştuğumda, en çok üzüldükleri şeyler Türkiyeliler'in oralara kadar gidip Gümülcine'yi ve ya İskeçe'yi görmeden, onlarla iletişim kurmadan geri dönmeleri. Misal Dedeağaç sıradan küçük bir Yunan kasabası olmasına rağmen gereğinden fazla ilgi görüyor. Eğer gezi anlayışınızda, gittiğiniz yerin yerel halkı ile iletişim kurmak sizlere keyif veriyorsa, Gümülcine'ye gidip bir Türk börekçisinde ya da dönercisinde birşeyler yiyip, bir frape içerek muhabbet edebilirsiniz.


  • kocakum  (21.09.16 11:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.