[]

tecavüz mağduru bir kadınla beraber olan

var mı aranızda? sanırım tecavüz mağdurlarının çoğunluğu travma sonrası stres bozukluğu ve şiddetli depresyonla yüzleşiyor. nasıl yaklaştınız? ilişkiniz nasıl gitti?




 
Ben varım, her gün ayrı problem. Yakında ayrılırız.


  • chiper  (20.09.16 03:39:33) 
ben varım da biz sevgili değildik takılmıştık bir süre. hiç öyle tecavüz olayı konusunda takıntılı değildi. sevilmek istiyordu sadece hem de çok sevilmek. ayrıca sekse oldukça düşkündü. tecavüze uğrayan kadınlar seksten iğrenirler falan denir o açıdan söyledim.


  • haskoylu deli hasan  (20.09.16 05:47:34) 
(bkz: bakire olmayan kızların tecavüze uğradım yalanı) eger boyle bir sey degilse, gercekten tecavuz ise kisinin psikolojik olarak guclenip toplarlanmasi gerek. bu konuda digerleri ancak destek olabilir. magdur kisinin karakteri el veriyorsa "beni oldurmeyen aci guclendirir" diyerek bu durumu atlatabilir.

ote yandan kisinin karakteri uygun degilse, cevresinde uygun yardim ve destek de yoksa muhtemelen "tecavuz magduru" olmayi kisiliginin bir parcasi haline getirip hayat boyu bununla yasayabilir.

yukarida bahsettigim durumlardaki "guclu karakter" sayisi toplumda oldukca azdir muhtemelen.

fakat bir sekilde farkindaligini artirmasi gerek, bunu kendisiyle duygusal duzeyde bir iletisim kurup aciklamayi bilirseniz basarabilirsiniz. yani tecavuze ugramis olmasini kendi kisiliginin bir parcasi haline getirmemesi gerektigini anlamasi lazim.
  • idexo  (20.09.16 08:02:39 ~ 08:04:09) 
ben tek gecelik bir ilişkide olmuştum bir kere, ki hikayesini de seks sonrası anlatmıştı. ben ne yapacağımı, nasıl davranmam gerektiğini şaşırmış, vicdan azabı yaşarken o gayet normal ruh halindeydi. şimdi düşünüyorum da tam bir karadulmuş hatun ve hayatımın en iyi sevişmesini yaşatmıştı bana.


  • prompter  (20.09.16 09:28:14) 
ben de varım.
-kelimelerimi seçerken çok çok dikkatli olmaya çalıştım.
-yanında cinsiyetçi küfürler etmemeye çalıştım -kendisi ediyordu zaman zaman ama önemli değil -
-içinde tecavüz, sert seks vb. (nymphomaniac vb) olan filmleri izletmemeye çalıştım.
-ne yazık ki halen herkesin ağzında tecavüz ile iligi espri dönüyor. hiç espri yapmadım-zaten kimse yapmasın- bu kelimeyi hayatımdan tamamen çıkardım, hiç kullanmadım.
kendisinin durumu kötü değil -en azından ilişkimiz süresince değildi- yaklaşık 1.5 sene birlikte olduk. bu yaptıklarımın hiçbirinin farkında değildir ama olsun yine de ekstra üzmemeye çalıştım.

şu an biriyle yakınlaşıyoruz. durumu epey kötü, planladığı bir tarihte(ki bunu söyledi) intihar edeceğini söylüyor, nası yaklaşayım bilmiyorum, nasıl gider onu da bilmiyorum.
  • yanginmerdiveni  (20.09.16 09:39:54 ~ 10:39:20) 
tecacüz mağduru bir kız tanıyorum ilk zamanlar nasıldı bilemem ama şimdiki hali senden benden sakindi. tabi ilişkisi yok. olunca nasıl olur bilmiyorum. üstelik bu çocukken yaşlı adamın tecavüzüne uğramış.


  • for day to break  (20.09.16 09:45:43 ~ 09:46:40) 
Size şunu söyleyebilirim benim tanıdığım 6 7 tane tecavüz mağduru kız var bir kısmı durumlarını bildiğimi bilmiyor ama tecabüz olayı türkiyede çok yaygın. Sevgilisi tarafından zorla ilişkiye girilen bir kız arkadaşım var mesela kız diyordu bir erkekle öpüşme durumuna gelince ağlama krizi başlıyor erkeklerde hemen anlıyor bir terslık olduğunu diye....


  • haskoylu deli hasan  (20.09.16 20:16:06) 
Duyuruda herkesin varmış bi tecavüze uğrayan tanıdığı ohaa. bu kadar yaygın mı türkiye'de tecavüz? resmen şok oldum.


  • komando kani var bende  (20.09.16 20:27:02) 
neden şok oluyorsun ki tecavüz eden değil uğrayanın mağdur edildiği bir ülke burası. eğer isveç gibi olsa yasalar ve halk neler duyacaksın kimbilir. ben duyduğumda şaşırmıştım şimdi şaşırmıyorum.


  • haskoylu deli hasan  (20.09.16 23:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.