[]

Doktora gidip fizyoterapi istiyom ben nasil denir?

Selam,
Meniskuslerim yirtik. Doktor ilac verdi, krem verdi ama aylar gecmesine ragmen hala agri var. Hareket de verdi ama cok duzenli yapamiyorum. Fizyoterapist cok yakin arkadasim var, fizik tedavi merkezine gitsen bir ayda duzelirsin diyor. Sigortanin karsilamasi icin doktorun yazmasi lazim. Ozel hastane.

Nasil diyim doktora? Arkafasim boyle boyle diyo desem olmayacak :D

 
Menisküs yırtığını kremle ilaç geçirmek çok uzun süre alır. Arkadaşınız haklı. Dr'a gidip, doğrudan söyleyin, fizyoterapiste gitmek istiyorum diye.


  • dropbox  (19.09.16 22:05:16) 
hocam bide istediğin doktoru seçebilirsin istediğine gidebilirsin, yani kafana yatmıyorsa bir sürü doktor var.


  • killerbee  (19.09.16 22:27:51) 
Doktorun ilgisinden cok memnunum. Bir onceki doktoru ilgilenmiyor diye birajmistim hatta. Ama iste bilemiyor insan. Bir de sportomed diye bir yer var, oraya gitmej istiyorum onun icin de sevk gibi bir sey isticem :D ortalik karisacak iyice.


  • fakyoras  (19.09.16 22:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.