[]

ingilizce için ufak bi yardım

daha önce apple storedan yüklediğim bir uygulama hesabımdan 7.99 tl çekmiş bende tabi itiraz ettim ben yapmadım işlemi diye. şimdi bana mail atmış apple ne diyor anlayamadım.

özet geçebilecek birisi varsa sevinirim.

Thanks for contacting us.

As I understand your email, you’re reporting unauthorized charge from the app “Beach Buggy Racing.” I know how important it is to be billed correctly and to know what you're purchasing, so I'll be working with you to help you identify these charges.

Unrecognized charges can be attributed to purchases made by multiple users, delayed invoices, subscription renewals, and authorization holds. The following article explains how to identify these types of charges:

support.apple.com

Be sure to review your purchase history with anyone who may have access to your Apple ID, your device, or your credit card to see if they remember making any purchases.

For instructions on how to view your iTunes Store purchase history, see this article:

support.apple.com

If you’ve identified the purchaser of the charges but didn’t give them permission to make the purchases, let me know. You may be eligible for a refund as an exception.

If you can't identify the purchaser of the charges on your statement, let me know and I'll take immediate action.

I will be happy to stick with you until this matter is resolved, so please don't hesitate to reply. Thank you for choosing the iTunes Store and have a great day!

Thanks,

Mary Grace
iTunes Store Customer Support

 
*hesabının şifresinin başkası biliyorsa o çekmiş olabilir
*gecikmiş ödemelerden olabilir
*abonelik yenilemeleri olabilir
*veya bir uygulamaya yetki vermiş olabilirsin
bu nedenlerden çekilmiş olabilir diyor. başkasının hesabına girmedediğinden emin olacakmışsın. eğer ödemenin sahibi gerçekten sensen fakat izin vermemişsen beni bilgelendir ve sana özel bir muamele uygulayabiliriz diyor. eğer senin bölgen dışında bir ödeme yapılmışsa beni bilgilendir diyor. lütfen geri dönüş yap diye de eklemiş
  • ordinov  (19.09.16 19:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.