[]

20 yaş diş çekimi

Selam arkadaşlar,

Cumartesi sağ taraf alt(gömülü) ve üst 20lik dişlerimi çektirdim. Alt taraf için et kesildi alabilmek için ama 2 diş de tam parça olarak çıkarıldı.
operasyondan sonra 7 8 saat buz uygulamama rağmen, hala yanağım 3.bir yanak gibi davranıyor. Ben de hala buz kullanmaya devam ediyorum ara ara. Dokunur mu faydası?

Bir de normal mi 48 saati geçti ama hala şiş oluşu yanağın.
Doktorla da görüştüm ama ben biraz daha durumu yaşayanların görüşünü merak ediyorum.

Teşekkürler

 
benim şişliğim de baya bi devam etmişti ama amaann gerekmez diye ilk bir iki gün antibiyotiği kullanmamıştım.doktor da manyak mısın çeneni kaybedersin dedi. sonra korktum kullandım. bi süre çenemde iltihapla gezdim. sonrasında geçti. antibiyotik kullandın mı? kullanıldığı halde sürmesi anormal mi bilmiyorum.


  • cosmicgadin  (19.09.16 16:21:45) 
ben antibiyotik kullanmaya devam ediyorum hala ama şişmiş vaziyette..


  • lanetolasibeyaz  (19.09.16 16:43:09) 
şişin inmesi zaman alacaktır. Benim çenem 1 haftada normal durumuna döndü. Ancak 2 hafta gibi bir süre akıntı şeklinde yaradan sıvı geldi.


  • nuevo  (19.09.16 17:17:33 ~ 17:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.