[]

ağaçta mahsur kalan kedi

itfaiye "ya şu sıralar çok yangın var biliyon mu, kedi de kurtarılmıyo kaçıyo, iner o kendi" açıklamasıyla gelmeyi reddetti.

ağacın en tepesinde mahsur kalmış, ufacık bir kedi, sabahtan beri miyavlıyor. tırmanmak için çok yüksek, muhtar da "ifaiye gelmiyosa napak" cevabı verdi.

kedi bu kadar küçük olmasa anlayacağım ds hayvan 6 saattir orada. ne yapmak lazım?

 
belediyeye haber ver. bir ihtimal onlar yardımcı olabilirler.


  • himmet dayi  (19.09.16 13:26:09) 
bence şöyle. o kedi gerçekten oradan inebilir. yani iniyor isterse. çok ağlar bağırır ama sonunda iner kendi. bence akşamı bekleyin. biz de geçenlerde itfaiye çağırdık. kedi çok korktu itfaiyeden kaçmak için kendi kendine ağaçtan indi, hatta en son attı kendini, saçma oldu yani. demek inebiliyormuş dedik biz de.
o nedenle bekleyin çok acıkınca filan el mahkum deneyecek.
ama baktınız inemiyor 24 saat geçti, o zaman arayın bu sizin göreviniz 24 saati geçti gelmeniz lazım yangından sonra gelin diye çemkirin, o zaman belki biraz zorlarsanız gelirler.
  • kaputt  (19.09.16 13:43:39) 
inmeye tesvik edebilirsiniz. hoşuna gidecek, kokusunu alabileceği yiyeceklerle mesela.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (19.09.16 13:46:43) 
kesinlikle iner. ama hızlandırayım diyorsanız bakkaldan bir küçük ton balığı alıp ağacın dibine koyun.


  • dahili meddah  (19.09.16 13:48:32) 
Şehir-semt?

Facebook'taki Hayvan severler acil sayfasında paylaşırsanız birileri ilgilenir diye umuyorum.
  • peggy  (19.09.16 13:51:25) 
Gelmeleri her zaman pek hayırlı olmayabiliyor, kendi insin bence de.

www.youtube.com
  • chicha  (19.09.16 13:51:53) 
İner o, dala atlar yaprağa düşer ama iner. Biz bu krizi çok yaşadık, 2 aylık kedi kocaman bir çam ağacının ortasına kadar göz açıp kapayıncaya kadar çıktı, tutamadık. Beyi merdiven bulmaya gönderdiğim zaman biraz bağırdı etti, nereye basacağını bilemedi ama sonra alttaki bir dala göbekleme atladı, oradan da aşağıya. Atlıyorlar anlayacağınız.

Aynı zibidi 4 aylık olmayan haliyle dün yine ağaç tepesinde idi, bağırdı çağırdı ağladı yine kendisi indi. ''Nasıl çıktıysan öyle in.'' düşüncesi hakim bizim beyde, ben de ona ayak uyduruyorum.

Denmiş zaten ama kokusu cazip yiyecek güzel çözüm, bir de ben geçiş yapacağı dalın olduğu tarafta durup aşağıya inmesi için yol gösteriyordum, işe yarıyor size geliyor nihayetinde. Belki uzunca bir sopanın ucuna bir şey takıp yönlendirmeyi deneyebilirsiniz ağaç dallarında.
  • kaymaktutmayansicaksut  (19.09.16 14:11:44 ~ 14:12:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.