[]

Sakinleştirici sorusu

Selamlar, yakında çok büyük bir kalabalık önünde bir sunumum olacak. Aslında topluluk önünde konuşmakla ilgili bir sıkıntım yok ama, şirket bu sunumu çok önemsiyor. "Önemli" misafirlere yapılacak şeklinde bir baskı var üzerimde. Eczaneden normal alınabilen sakinleştirici etkisi olan bir ilaç var mı? Yoksa hepsi reçeteye mi tabii?




 
hocam sakinleştirici işine falan hiç bulaşmayın bence. konunuza hakim olun yeter. sunumda açıklayamayacağınız hiçbir yer olmasın. allah yardımcınız olsun :)


  • little big man  (17.09.16 22:14:07) 
bu tarz durumlar için çoğu sahne sanatçısı beta blocker ilaçlar kullanır. dideral gibi.
eczaneden alabilirsiniz. ama tam almayın, sunum yapmadan bir yarım saat önce yarım alırsanız iş görür.

  • scotty cheese cake  (17.09.16 22:15:59) 
passiflora al.


  • shotgunwoman  (17.09.16 22:16:09) 
valla işe yararsa iyide, bide mal gibi kalırsan o zaman tam fiyasko olur, illa kullanıcam diyosan önceden bi dene derim ben, rezil olmaktan iyidir. bu ilaçların her ilaç gibi kime ne kafa yapacağı belli olmaz bence.


  • killerbee  (17.09.16 22:17:37) 
diderali bence yarim bile degil ceyrek al yeter.
onun disinda little + 1000
en az iki kere sunumu bastan sona tekrar et ve ezber olmasin. evdeki cicek, kus, kedi gibi biseye anlat, daha iyisi nazini cekecek birini bulursan, ona sunumunu yap, o da sana durustce sorular sorsun, yani laf olsun diye dinlemesin. misal sunumun duvar boyalari hakkindaysa sen 24 saatte kurur diyorsan o da nsa mi diye sorsun, boylece sen de ya degisikligi yap ya da arada soru gelmesine konuyu bilmeyenlere anlatmaya alis.
  • mavicorap  (17.09.16 22:21:45) 
konuya hakimim. 10 kişilik bir çalışma grubunun ürünü olacak bir sunumu anlatacağım. bu 10 kişi zaten gönüllü olarak dinleyecektir, çünkü sunum işini ısrarla bana yüklediler.
dediğim gibi normalde hiç düşünmem ama acayip bir baskı oluşturdular. bu önemsediğim sunumdan önce de zaten şirket ortaklarının olacağı bir toplantıda sunacağım, onu o kadar dert etmiyorum.

  • btlylmz  (17.09.16 22:24:16) 
Bir duble viski. İnanılmaz rahatlatır seni. Kendine bile şaşırırsın.


  • yirmisantim  (17.09.16 22:44:55) 
@yirmisantim alkolü düşünmedim değil ama anlaşılırsa pek iyi olmaz gibi :)


  • btlylmz  (17.09.16 22:47:44) 
Viski anlaşılmaz. :)


  • yirmisantim  (17.09.16 22:49:57) 
ilaçsız çözün bence bu işi. ilaç alıp sakin kalsanız bile ilaçtan oldu sanacaksınız. ama kendiniz sakin kaldınız halbuki. sonra psikolojik olarak bu tip sunumlardan önce hep ilaç alacaksınız. kendiniz yapabilirsiniz. iş yerinin dönem toplantısında birden bire 200 kişinin önünde açıklama yaparken buldum kendimi. sahne'de little big man gelsin anlatsın bu işin nasıl olduğunu dediler. ilk defa bu kadar fazla kişi önünde konuştum ve bunu konuşmanın başında da belirttim heyecanlanırsam kusuruma bakmayın diye. neyse sonra anlattım konuyu. ben heyecanlandım, karıştırdım sanırken sonradan konuştuğum kişiler çok rahat göründüğümü söylediler. bunlar hep yaptığınız işe hakim olmaktan gelen şeyler. sallayın ilacı milacı. konunuza hakimseniz rahat olun.


  • little big man  (17.09.16 22:56:08) 
Passiflora+1


  • iscanthere  (17.09.16 22:59:34) 
@little big man, sonrakilerde psikolojik olarak ilaca ihtiyacım varmış gibi hissetmek konusunda doğrusun, öyle düşünmemiştim.


  • btlylmz  (17.09.16 23:02:34) 
@acediac votkayı az miktarda ile sınırlı bırakamıyorum.


  • btlylmz  (17.09.16 23:08:09) 
Altenatifler yazılmış zaten, benim önerim her ne alacaksanız (eğer zaman varsa) önceden test edip etkisini görün ki, dozajına karar verebilesiniz. Gerçi topluluk önünde konuşmakta rahatsanız pek de ihtiyacınız yok bence.


  • mikro patlama  (17.09.16 23:43:58) 
tiner kokla


  • hebanon  (18.09.16 02:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.