[]

en iyi jiletin kullan at mach 3 olması

3.bp.blogspot.com

şundan bahsediyorum.

arkadaş baya bir denedim, bu makinelilerden başlığı değişen. hiçbirinden şu mach3'ten aldığım verimi ve rahatlığı alamadım. sorun bende mi yoksa siz de katılıyor musunuz?

 
fusion kullanıyorum pilli olanı muhteşem yıllardır kullanırım.

tek kullanımlıklarda ne iyisi mach 3 zaten
  • England  (17.09.16 19:15:53) 
fusion'ın pilsizi de kötü geldi bana ya, pillisini kullanmadım ama çok fazla tek tük sakal bırakıyorlar hep. mesela mach3 ile baştan aşağı indiriyorum tek tel kalmıyor uzun ama bu makinelilerde hep kalıyor. tabii acele ederim her zaman yani 2-3 dk'da biter tıraşım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.09.16 19:18:40) 
(kullan-at) Gillette Blue 3 Ice mü o? En iyisi çok net o bence çünkü.


  • nawar  (17.09.16 19:20:49 ~ 21:15:11) 
yok bu. img.diytrade.com

ama çok fark yoktur sanıyorum. sanırım olay bıçak aralıkları ve açıları.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.09.16 19:24:58) 
Ben liseden beri sadece bunu kullanıyorum.


  • dissendium  (17.09.16 19:35:06) 
fusion hakkaten iyi. çok sık traş olmuyorum, haftada bir falan bazen 10 günde bir, bim in permatik banyosu da çok güzel bi icad, kırıyosun taraklarını çatır çatır kesiyo alet kısaltma derdi falan olmadan.


  • killerbee  (17.09.16 19:42:49) 
aynen pilsiz kötü oluyor ama pillisi süper yağ gibi akıp gidiyor.

gerçi son 1 yıldır kuaförde traş oluyorum evde olmaz oldum :d
  • England  (17.09.16 19:45:08) 
@palve bunu biliyorum. Bunu boşver 3 Ice'a bak bir de. Çok daha iyi :D


  • nawar  (17.09.16 20:18:55 ~ 21:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.