[]

Hediye?

Yıllardır görüşmediğimiz daha doğrusu koptuğumuz bir arkadaşımla yeniden konuşmaya başladık, okul dönemi çok yakındık.

Bu kız evlenmiş barklanmış bana da bir konuda akıl danışmak için ulaşmış sanırım.
Biz bununla konuşurken birden gaza geldik özlemişiz birbirimizi, dedim izin günümde geleyim günü birlik 2 saatlik yol, sabah gelir akşam dönerim.

Önce evinde ağırlayacak sonra dışarıda gezdirecek beni, sadece bir kere gittim o şehre o da okul zamanıydı onun evinde kalmıştım bir iki gün.

Şimdi ben bir eve ilk kez giderken eli boş gitmek istemem bir hediye alırım da bu durum biraz farklı, şehir değiştiriyorum sırf onun için ve evlenirken vs. bana ulaşıp çağırma gereği bile duymamış sonuçta.

Zaten yol masrafı yaptım bir sürü bir de hediye işine hiç girmeyeyim diyorum.
1 kilo tatlı alıp gitsem olmaz mı?
Belki oraya gitmeden önce Eminönü'ne falan gidersem kahve alırım Mehmet Efendiden.

Buradan istediğin bir şey var mı dedim yok canım gelmen yeter yazmış.

Ne yapayım?
Hediye şart mı?

Teşekkürler.

 
şart değil ama nezakettir, eli boş gidilmez. al bence bi' hediye.


  • evde liyakat kalmamis  (17.09.16 17:03:45) 
@evde liyakat kalmamis; O zaman şöyle 40-50 liralık bir şey alsam? Ne bileyim kahve takımı, tatlı takımı falan alınır herhalde o paraya.
Para da yok anasını satayım gaza geldim konuştuğumuz gibi bileti aldım ama :/

  • mutekebbir  (17.09.16 17:05:31) 
bence kahve yeterli ama istersen bi de yanına kahve fincanı seti al. şok marketlerde kütahya porselenin topkapı serisi indirimde 30 lira. ben kendime aldım. şahsen biri bana alsa çok sevinirdim :)


  • dedim ben sana  (17.09.16 17:26:43) 
bence tatlı yaptır. yeter de artar bile. şöyle bol lokumlu, çikolatalı, şekerli şık bir paket yaptırırsın tamamdır bu iş.
eğer içine sinmiyorsa kahve + şirin bir fincan takımı hoş olur +1

  • köstebek kurabiye  (17.09.16 17:30:52) 
tatlı veya kahve bence uygun. hediye beklemiyordur o da seni düğününe çağırmadığının farkında sonuçta. fazla kasmadan nezaket olsun diye ucuz yollu bir şeyler götürüverirsin eli boş gitmemek adına.


  • sanguine mcqaer  (17.09.16 18:33:52) 
Tatlı ve kahve yeter. Düğününe çağırmayan insanla görüşmen ve onu özlemen bile enteresan.


  • fragile lady  (17.09.16 18:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.