[]

Eski handycam

Resimde gordugunuz gibi elimde kucuk bir cd ve eski bir handycamin veri aktarim kablosu var.

Cdyi pcye takiyorum cdyi okumuyor ama cd deki goruntuleri kameranin icinden gorebiliyirum. Daha 5 cd daha var onlar formatlanmis sanirim 2005 2006 ya ait seyler. Yani cd deki verileri nasil aktaricam hic bilmiyorum bu kablo ile nasil veri cekerim cdyi nasil formatlarim?


 
Resim ekledim cevap gelecekmi:/


  • douglas  (17.09.16 14:41:13) 
o kablo tv'ye bağlamak için.

Bu kameralarda "bitir - yak(burn)" vb. bir seçenek olması lazım. Diske yazıyor, en son işiniz bitince diski bitiriyorsunuz bilgisayarın okuyabileceği hale getiriyor (ve diske yeni bir şey yazamıyorsunuz) Öyle yapın, sonra herhangi dışa açılan dvd-rom'a takın izleyin, bilgisayara kopyalayabilirsiniz de.

(macbook gibi dvd içine itilen dvdromlarda bu tür küçük diskler ne oluyor bilmiyorum)

bu arada bu fotoda disk ters takılmış sanki? kamera içinde görebiliyorum diyince ses etmedim ama doğru taktığınızı da kontrol edin (5dvd daha var boş demişsiniz ya belki dolulardır yani)
  • rodriguez2  (17.09.16 14:45:12 ~ 14:46:21) 
Anladim formatlama dedikleri buymus demekki.. Kamerayi kendimde tutup cekim yapayim sonkez eger bunu izliyorsan... Diye baslayanlardan. Diger dvdler dolu yani pc okuyor. Bunu nasil yapacagimi merak ediyorum sony marka bulup burn yaparim artik cok tesekur ediyorum


  • douglas  (17.09.16 15:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.