[]

aöf ikinci üniv. ara sınavı ve idari yargı hakimlik sınavı aynı gün

şimdi kız arkadaşım bu iki sınava da girecek ama tarihler çakışıyor. aöf 26-27 kasımda, idari yargı da 26 kasımda. Napmalı? Aöf'e yazsak bir şeyler yaparlar mı yani onun bütün derslerin sınavlarını 27si pazara alsalar gibi




 
Yapmazlar. 100binlerce kişi o sınava girecek. Kopya ihtimalini göze alamazlar. Aof sınavına girmeyecek. Sadece finale girerek de geçilir çalışırsa. Zaten çok da önemli değil aof. Önemli gir sen mi okuyor?


  • glamdr1ng  (17.09.16 13:22:52) 
Gir srn = bir şey


  • glamdr1ng  (17.09.16 13:27:11) 
merkezi sistem sınavda öyle bir olay olmaz. ara sınava girmese de finalde 50 üstü alsa yeter zaten geçmesi için. 27'sindeki derslerden iyi not alıp ortalamayı yüksek tutsun.


  • nrmnm  (17.09.16 13:35:18 ~ 13:36:13) 
@glam önemli değil de neden girmesin ki ya, sevgilimle aynı durumda olan birçok insan vardır, neden birinden birini seç gibi bi durumda bırakırlar insanı. Birinden birini seç opsiyonu saçma. Sonuçta 2. üniversite okuyan da çok insan var.


  • limoncello  (17.09.16 13:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.