[]

iPhone 4s / pil ve şarz cihazı

Pilin ömrü azalmaya başladı. Şarz cihazının kablosunun uç kısımları soyulmaya başladı. Yeni orijinal pil ve şarz cihazı alayım mı? Malum iOS 10'da 4s'i kaale almamış. Öyle telefonda oyun oynama tribim yok, 4s'i seviyorum. Ne diyorsunuz? Ve de orijinal pil ve şarz cihazı alsam ne kadar tutar? Thanx.




 
Orjinali yok diye biliyorum bu meretin fakat bir Alman malı markası vardı ona çok iyi diyorlar bir araştır. Bana göre iphone serisinin en güzel kasası 4 tür. Seviyorum sorunumuz yok diyorsan değiştir kullanmaya devam et bence.


  • gozu acik sevisen yahudi  (17.09.16 12:03:54) 
pil kablo şarj derken 100 lirayı bulacak. o şekilde de telefonu en fazla 1 sene daha kullanırsın. pilin ömrü yine biter. bikaç uygulama 4s e desteği kesebilir bu arada.
gerçi şuan da 4s epey yavaş kalıyor yeni uygulamalarla.

idare ederim dersen bu değişimi yap. 1 sene sonra da 5s ler 900 a falan düşünce ikinci el temiz bi telefon alırsın. bazen kutusu açılmamış da satıyorlar. daha iyi pil ömrü için sıfır da alabilrisin.
  • sttc  (17.09.16 12:10:40) 
valla ben 4s'i 4 yıldır kullanıyorum, 5 kablo eskitmişimdir. yine iyi dayanmış sizinki.

ben seviyorum telefonu ama yurtdışına gittiğimde yenisini alacağım. türkiye'de çok pahalı. yakın zamanda almayacaksanız olabilir.
  • bohr atom modeli  (17.09.16 12:14:55 ~ 12:15:12) 
wohoo, 4s sevenler derneği. ben de varım, açılın.

ios6'ya sürüm düşürmenin çeşitli yollarını keşfettim. artık eskisi gibi imkansız değil bazı şeyler apple'da. şu an ios6 için uyumlu olmayan whatsapp ve instagram'ın eski sürümlerini de buldum. bunları da yükleyip bir 4 yıl daha gideceğiz birlikte.

4s güzel telefon. ana vatanına kavuşunca, yani ios6'ya batarya süresine daha da etki edeceğine eminim. internette bataryalar 50 lira civarı. şarj cihazı da bir o kadar. cihazı seviyorsanız 100 liraya değer. ben seviyorum ve bazı uzun ömürlü batarya markaları var, onları araştırıp alacağım.

ios10'un 4s'e verilmemesi yapılacak en iyi şeylerden biriydi. kaldırır mıydı, elbette kaldırırdı. ama apple'ın planlı eskitme politikasının bir sonucu olarak telefon daha da hantal olabilirdi. bu kötü bir şey değil bence.
  • tosiba  (17.09.16 13:29:43) 
şarz demek ha. orijinali doğru yazıp şarz yazman değişik olmuş.
cevap: 200-250 lira

  • cekilmis gayfe  (17.09.16 13:45:37) 
Piyasada orjinal iPhone pili yok . Aliexpress ten al


  • uzman pratisyen  (17.09.16 14:27:33) 
4s'ime bir jack girişi, 2 pil ve zibilyon tane de şarj kafası ve kablosu taktıktan sonra adam edemedim. eylül 2012'de alınmış telefonu en son ağustos 2016'da yeni bir se alarak aldatmakla beraber; şükür ki 25 saat dayanabilen ve günde bir kere şarja taktığım bir telefonum oldu.

--------

bu saatten sonra masraf etmeye değmez. değiştir gitsin.
  • rain when i die  (17.09.16 15:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.