[]

Zenci ile beyaz sevişirse ne olur?

Merak ettiğim şey bu durumda tekrar zenci olma olasılığı.. Melezmi oluyor yada zencilerin anne veya babasının beyaz olma ihtimali sıfırmı..




 
babası kongolu annesi türk olan bi bebek biliyorum, dünyanın en güzel bebeği olabilir...
babasının rengi aşırı koyu annesi de beyaz tenli çocuğun rengi de rihanna gibi diyim...

  • rentts  (17.09.16 11:08:51) 
Orta okulda vardi boyle bi bebe. Vucut yapisi, tipi, saclarinin kivircikligi tam zenciydi. Ten rengi de tam bi sutlu cikületaydi.


  • bir3iki7  (17.09.16 11:15:39) 
Zenci ciftten tek yumurta ikizi dogup biri zenci biri beyaz olan bile var. Ayni cocugun bir beyazindan bir siyahindan var. Bu cok nadir bir durum tabii:)


  • stavro  (17.09.16 11:26:53) 
soru: zenci ile beyaz sevişirse ne olur.

cevap: zenci ile beyaz sevişiyor zaten...

asıl cevap: a) genelde melez oluyor.
b) zencilerin ana babasının beyaz olma ihtimali sıfır değil hatta ebeveynlerden biri siyah ise siyah olma ihtimali daha yüksek.

bunlar kişisel tespit, görüş ve değerlendirmelim sonucu oluşan verilerdir. bilimsel bir çalışma, test, anket ve seks sonucu ulaşan bilgiler değildir.

dip not: hep melez çocuğum olsun istiyorum lakin ben siyah değilim, nasıl siyah olup beyaz bir bayan ile sevişip melez çocuk yapabilirim. (akıl yakan sorular)
  • pembe baytar  (17.09.16 11:51:15) 
@stavro onlar tek yumurta ikizi degildir, cift yumurtadir.


  • evrim halkasi  (17.09.16 13:36:20) 
Sütlü kahve oluyor. Hiç mi neskafe'ye cafe cream katık etmediniz? Hıammına.


  • chiper  (17.09.16 13:41:18) 
Peki zenci olmanin kurali nedir ? Yani demek istdigim:D cok cok esmer insanlar goruyorum bildigin siyahlar. Birine zenci demek icin ne olmasi gerekir? Melez degil zenci.


  • douglas  (17.09.16 15:12:50) 
interracial olur.


  • ya ben lan neyse  (17.09.16 15:14:32) 
defne joy foster olur


  • uzman pratisyen  (17.09.16 15:21:41) 
anne ve baban has zenci olursa sen de zenci olursun


  • limoncello  (17.09.16 20:41:33) 
iki zencinin çocuğu kireç beyazı, iki beyazın çocuğu kömür siyahı olabilir. bunlar çok olası değil tabi. ten rengi bir sürü gen kombinasyonu sonucunda belirleniyor.


  • cikis yolu  (17.09.16 21:03:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.