[]

kral dj ercik?

bu adam nereli?

aklımda hep ankaralı diye kalmış. ya da ankaralı diye düşünmüşüm.


 
Kendisiyle msn zamanında sövüşmüşlüğümüz var :)
Ama ankaralı değildi. Ufak bir şehirde yaşıyordu diye hatırlıyorum.

  • bir3iki7  (17.09.16 01:40:04) 
aklımda urfa ya da diyarbakır diye kalmış. güneydoğuda bi yerdeydi sanki.


  • der meister  (17.09.16 01:41:45) 
antep


  • partizan  (17.09.16 01:54:22) 
şuradaki ambulansın üzerinde şanlıurfa yazıyor:
youtu.be

şurada da şanlıurfa'da yaşadığını yazmış biri:
www.uludagsozluk.com

ama sanırım artık iskenderun'da yaşıyor:
www.facebook.com
  • misterturist  (17.09.16 02:50:19) 
seviyorum ben de bu adamı ya. soru ne zamandır aklımdaydı, birkaç saat önce sövme videosunu görünce tekrar aklıma geldi.

hadi bir soru daha sıkıştırayım. geçen arkadaş anlattı da. bu adamın annesi cinnet mi geçirmiş?

@misterturist allah razı olsun, facebook profilinde her yorum "kralım" ile başlıyor ehehehehe iyi sırıttım gece gece ehehe.
  • sanat guresi  (17.09.16 03:25:43 ~ 03:28:53) 
ben de zamanında yukarıdaki cinnet videosunu izleyip üzülmüştüm. şimdi arattım google'da, annesinin cinnetiyle ilgili şöyle iki haber var:
webtv.hurriyet.com.tr
www.haberler.com
  • misterturist  (17.09.16 04:11:14) 
@sour zamanında bir yerde görmüştüm facebook hesabı budur diye. fotoğrafları gözüküyordu o zaman. bin tane fotoğrafı olunca o olduğunu kabullenmiştim. dün soyadının değişik olduğunu görünce de sallamıştır diye düşünmüştüm. şimdi facebook'ta hesap açıp baktım, banka hesap çıktısında gerçekten de ercan akpaç yazıyor. o zaman ya haberde yanlış yazmışlar ya ercan akpaç diye biri açtığı sahte hesabı 6 senedir devam ettiriyor ya da annesi cinnet getiren kişi yine (uludağ sözlük'teki bilgiye göre yine diyorum) şanlıurfa'da yaşayan ve ismiyle tipiyle ercik'e benzeyen başka birisi.

conmech diye bir youtube kanalı beraber çektikleri videolarda ercan akpaç'ı etiketlemiş:
www.facebook.com
www.facebook.com

2013 eylül'de ercik'in paylaştığı bir videoda da bilim teknik'in 2013 ağustos sayısı görülüyor. güncel içerikler de paylaşmış.

ben bu bilgiler ışığında haberde adının yanlış yazılmış olabileceğini düşünüyorum. ama internette %100 emin olamıyorsun tabii.
  • misterturist  (17.09.16 20:14:20) 
youtu.be
burada bir soruda gördüm bunu. üzüldüm gece gece.

  • misterturist  (10.11.16 05:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.