[]

Bi tuhaflık var ama

Selam

Bir veya bir buçuk saattir göğsümde heyecan var. Nefesimi sürekli tutuyormuşum gibi bir çarpıntı hissi var ama, nabzıma bakıyorum gayet normal, elimi kalbime koyuyorum pek hissedemesem de normal atıyor. Ritim bozukluğu var, ilaç kullanıyorum, bir saate yaklaşmıştır ilacı alalı ama bu his geçmedi.

Panik atak başlangıcı olma ihtimali var mı? Varsa da yoksa da ne yapmam lazım, acillik hiçbir şeyim yok ama çok rahatsızım ya.

 
Dediğiniz ritm bozukluğu gerçekten aritmi ise, yani bunu taşikardiyle karıştırmıyorsanız televizyonu, bilgisayarı kapatıp biraz uzanmanız faydalı olabilir. Fırsatınız varsa temiz hava alın.


  • dissendium  (16.09.16 23:44:48) 
Doktor teşhisi bu, söylediğine göre kalbim atmayı unutuyormuş, içindeki bir sinir düğümü de önlem olarak bir atım üretiyormuş. Verdiği ilaç bu tür içinmiş. Gerçi çarşaf gibi yan etki listesi var da... neyse. Durum bu.


  • yaren  (16.09.16 23:48:05) 
atrial fibrilasyon var bende bazen öyle oluyor. cordarone kullanıyorum. ilk zamanlar baya oluyordu alıştıkça düzeliyor. hapa yeni başladıysan yan etkilerinden biri de kaygı. kaygılanma sakin ol. ciddi bi durum olsa doktor öyle hemen bırakmazdı zaten. ben 1 gece hastanede yatmıştım.


  • ergenpezeveng  (17.09.16 15:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.