[]

Öğretmen Ataması ve Askerlik

merhaba,
12 aralıkta 331.dönem olarak askere gideceğim. bir yandan da aralık ataması için başvuru yapacağım. eğer ben askerdeyken atamam olursa beni ne gibi sıkıntılar bekliyor?

1)askerde iken atanadığım okulda görevimi başlatıp dondurma gibi bir durumum var mı?
2)veya bu purosedür nasıl işler?

atama bürosundan pek sağlıklı bilgi alamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

 
senin sorduğun bu sorunun aynısını bizim arkadaş yaşadı. baştan olmaz molmaz dediler. çocuğun dünyası karardı. sonra mahkemeye falan gitti.

şimdi artvin de ya da ağrı da yanlış olmasın öğretmenlik yapıyor. sınıf öğretmeni...

oluyor yani babalar gibi. yap başvurunu, ardından da babalar gibi yap askerliğini laflara kulak asma -mışlara -mişlere bakma.

çıkınca da görevine başlarsın.
  • beni boyle sev seveceksen  (08.12.09 16:13:45 ~ 16:14:00) 
@beni böyle sev seveceksen; çok saol. aslında bugün gidip başvurumu tamamlayacaktım ama bu durum ortaya çıkınca kararsız kaldım. bazı arkadaşlar eğer askerlikte ataman olup 2 ay içerisinde okuluna başvurmazsan ataman iptal olur ve önümüzdeki sene de başvurma hakkın elinden alınır diyorlardı. çekindim açıkçası başvurumu tamamlamaya.

dediğin gibiyse eğer hiç sorun değil. yarın tamamlarım başvurumu.. beni tek endişelendiren önümüzdeki sene başvurma hakkımın elimden alınması durumuydu.
  • yaseka  (08.12.09 16:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.